Nieuwe Kookboeken 2020 Tips

N

Nieuwe Kookboeken 2020 Tips Recensie en Informatie. Welke nieuwe kookboeken verschijnen er in het jaar 2020? Wat zijn de beste kookboeken die verschijnen? Hoe is de inhoud en de kwaliteit van de kookboeken die in 2020 uitgegeven worden?

Nieuwe Kookboeken 2020 Tips Recensie en Informatie

Met grote regelmaat verschijnen er kookboeken. De redactie heeft op deze pagina een selectie gemaakt van nieuwe boeken over koken, eten en drinken bereiden. Met regelmaat zullen er nieuwe boeken bijgeplaatst en besproken worden. Links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie en bestelmogelijkheden.

Overzicht van Nieuwe Kookboeken 2020

Het overzicht van nieuwe kookboeken 2020 met tips, recensies en informatie is per maand van verschijnen ingedeeld en daarna op naam van de schrijfster of schrijver. Links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie, de recensie en bestelmogelijkheden van het kookboek.

Kookboeken April 2020

NOSH

Esther Erwteman NOSH Recensie Joods Vegetarisch KookboekMijn vegetarische joodse keuken

  • Schrijfster: Esther Erwteman (Nederland)
  • Soort kookboek: joods kookboek, vegetarisch kookboek
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 7 april 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud kookboek: Jarenlang reisde Esther voor haar werk de hele wereld over en zo kwam ze in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ze de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ze van haar moeder leerde. Zoet en spicy combineren zoals in de Bengaalse keuken, of groenten als koolrabi roosteren en ze verwerken in een salade…lees verder >

California Dreamin’

Vivian Lui California Dreamin Kookboek Californië RecensieCulinair Californië: veelzijdig en verrukkelijk

  • Schrijfster: Vivian Lui (Verenigde Staten)
  • Soort kookboek: Amerikaans kookboek, Californisch kookboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: 22 april 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud kookboek: Californië: dé bakermat van de ‘organic food revolution’, culinaire smeltkroes, oorsprong van de foodtruckers. Thuishaven van iconische restaurants ‘Chez Panisse’ en ‘The French Laundry’, bruisend San Francisco; de fitgirls, skateboarders en surfers van Venice Beach en de wijngaarden van Napa Valley. Maak kennis met de Californische keuken, een van de meest avantgarde van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker…lees verder >

Bijpassende Boeken en Tips


Foto informatie
Foto bovenzijde: A. McPhee (Unsplash)