Mascha Lammes & Ronald Giphart – De wereld thuis

M

Mascha Lammes & Ronald Giphart De wereld thuis kookboek recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud van dit nieuwe kookboek. Op 27 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Thomas het nieuwe kookboek met recepten van Mascha Lammes en verhalen van Ronald Giphart.

Mascha Lammes & Ronald Giphart De wereld thuis Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De wereld thuis, het kookboek van Mascha Lammers en Ronald Giphart. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten in het nieuwe kookboek van Ronald Giphart en Mascha Lammes.

Mascha Lammes & Ronald Giphart De wereld thuis Kookboek

De wereld thuis

  • Schrijvers: Mascha Lammes, Ronald Giphart (Nederland)
  • Soort kookboek: verhalen en recepten
  • Uitgever: Thomas Rap
  • Verschijnt: 27 februari 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Soort boek: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het kookboek van Ronald Giphart en Mascha Lammes

Eten speelt in het leven van Mascha en Ronald een allesbepalende rol. In De wereld thuis geven ze een kijkje in hun eigen keuken en laten ze zien hoe gerechten en ingrediënten van over de hele wereld hen hebben geïnspireerd en beïnvloed in wat ze dagelijks thuis op tafel zetten.

Een herinnering aan een verjaardagsdiner in Frankrijk, de lekkerste sperzieboontjes van Tel Aviv, een ontmoeting met de beste chef ter wereld en heerlijke gravad lax in een Nederlandse pub in Stockholm. Bijzondere ontmoetingen en ervaringen, zowel in hun eigen stad als verder weg, leidden tot eigenzinnige gerechten. Of het nu Zweedse gehaktballetjes zijn, pekingeend, fluweelzachte mosselsoep of Thaise massaman. De wereld thuis is een boek vol heerlijke verhalen van Ronald en met de lekkerste recepten van Mascha. Want wanneer je eenmaal bij hen bent aangeschoven wil je natuurlijk ook in je eigen keuken aan de slag!


Bijpassende Boeken en Informatie