Mikkel Karstad – Evergreen

M

Mikkel Karstad Evergreen recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud van dit Scandinavische groente kookboek. Op 2 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Terra het nieuwe kookboek over de Scandinavische groentekeuken van de Deense chef Mikkel Karstad.

Mikkel Karstad Evergreen Recensie en Informatie Groente Kookboek

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Evergreen, de Scandinavische groentekeuken van Mikkel Karstad. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten in het nieuwe Scandinavische groente kookboek van de bekende chef uit Denemarken Mikkel Karstad.

Mikkel Karstad Evergreen Recensie Groente Kookboek

Evergreen

De Scandinavische groentekeuken

  • Schrijver: Mikkel Karstad (Denemarken)
  • Soort kookboek: groente kookboek, Scandinavisch kookboek
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 4 februari 2020
  • Omvang: 236 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het groente kookboek van Mikkel Karstad

Er is veel goeds te zeggen over de kleur groen. Uit onderzoek blijkt dat groen een rustgevende werking heeft – een groene omgeving is gunstig voor onze gezondheid en ons welzijn, en verlaagt het stressniveau. Dus relax en ga mee op een mooie en smakelijke reis door de groene wereld van de Deense chef Mikkel Karstad en fotograaf Anders Schønnemann.

De keuken van Karstad wordt gekenmerkt door eenvoud en smaak en is gebaseerd op de ingrediënten van het seizoen. Van risotto met courgette en munt tot aardperen in kokos met rode linzen en currypasta: de 70 recepten inspireren om groenten opnieuw te bekijken en anders te combineren. Uitgangspunt voor alle recepten uit Evergreen is dat iedere thuiskok de gerechten kan bereiden.

Bijpassende Kookboeken en Informatie