Vivian Lui California Dreamin Kookboek Californië

V

Vivian Lui California Dreamin kookboek Californië recensie en informatie over de recepten en inhoud. Op 22 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Good Cook dit kookboek met gerechten en recepten uit de staat Californië in de Verenigde Staten.

Vivian Lui California Dreamin Kookboek Californië Recensie en Informatie

Als de redactie het kookboek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van California Dreamin’ het Californië kookboek van Vivian Lui. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud, gerechten en recepten uit culinair Californië.

Vivian Lui California Dreamin Kookboek Californië Recensie

California Dreamin’

Culinair Californië: veelzijdig en verrukkelijk

  • Schrijfster: Vivian Lui (Verenigde Staten)
  • Soort kookboek: Amerikaans kookboek, Californisch kookboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: 22 april 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het kookboek

Californië: dé bakermat van de ‘organic food revolution’, culinaire smeltkroes, oorsprong van de foodtruckers. Thuishaven van iconische restaurants ‘Chez Panisse’ en ‘The French Laundry’, bruisend San Francisco; de fitgirls, skateboarders en surfers van Venice Beach en de wijngaarden van Napa Valley. Maak kennis met de Californische keuken, een van de meest avantgarde van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker.

Proef de zee en maak een lentesalade met groene asperges en garnaaltjes, maak de lekkerste poké bowls of geniet gewoon van sappige BBQ Short Ribs of taco’s met vis. Ontdek de diversiteit van de Californische keuken: van fusiongerechten tot en met klasssiekers. Van ontbijt-, brunch- en lunchgerechten en prachtige salades tot en met diners, desserts en basisrecepten. Met ‘California Dreamin”heb je niet alleen een prachtig boek in handen, maar laat je ook zien dat Californië een culinair en swingend walhalla is.


Bijpassende Kookboeken en Tips