Lucy Chamberlain – Een jaar in de moestuin

L

Lucy Chamberlain Een jaar in de moestuin recensie en informatie over de inhoud van dit tuinboek met tips en advies over groente en fruit uit eigen tuin. In maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Good Cook dit nieuwe tuinboek van Lucy Chamberlain.

Lucy Chamberlain Een jaar in de moestuin Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Een jaar in de moestuin, het nieuwe tuinboek van Lucy Chamberlain. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie lezen over de inhoud van het boek over het kweken van groente en fruit in eigen tuin, geschreven door Lucy Chamberlain.

Lucy Chamberlain Een jaar in de moestuin Recensie

Een jaar in de moestuin

Groente en fruit uit eigen tuin

  • Schrijfster: Lucy Chamberlain (Engeland)
  • Soort boek: moestuinboek, tuinboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: maart 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het moestuinboek

Met ‘Een jaar in de moestuin’ heeft de gebruiker een praktisch en overzichtelijk boekwerk in bezit voor jarenlang moestuinplezier. Voor beginners en gevorderden, voor mensen met een lapje grond, (postzegel)tuintje of balkon. Van A tot Z leer je optimaal moestuinieren.

Teel je eigen groente, fruit en kruiden en leer goed te plannen. Welke gewassen zijn de beste keuze voor de beschikbare ruimte? Hoe bereid je de grond voor en wat is het voordeel van telen in potten en bakken? Hoe voorkom je plagen en ziektes en welke combinaties werken optimaal?

Gemakkelijke gewassen, stap voor stap-schema’s van groente- en fruitsoorten, allerhande rassen met hun specifieke kenmerken, kiemgroenten, kruiden en pluksla. Uitleg over de biologische aanpak, voorbeelden van luie tuinen, gezinstuinen, postzegeltuintjes of juist fancy-foodietuinen voor de liefhebbers van cavolo nero, tigerellatomaten en bimi. Met ‘Een jaar in de moestuin’ was zaaien, kweken, oogsten en opeten nog nooit zo leuk.


Bijpassende Boeken en Informatie