Elbrich Fennema – Het grote moestuinierboek

E

Elbrich Fennema Het grote moestuinierboek recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe tuinboek. In maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact over groen en smakelijk oogsten uit je eigen tuin, geschreven door Elbrich Fennema.

Elbrich Fennema Het grote moestuinierboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het grote moestuinboek, geschreven door Elbrich Fennema. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van het boek over groen en smakelijk oogsten uit je eigen moestuin van Elbrich Fennema.

Elbrich Fennema Het grote moestuinierboek Recensie

Het grote moestuinierboek

Over groen en smakelijk oogsten uit je eigen tuin

  • Schrijfster: Elbrich Fennema (Nederland)
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschijnt: maart 2020
  • Omvang: 176 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het moestuinboek

Er zijn talloze redenen om iets eetbaars te willen telen in je eigen tuin. Omdat het lekker is, en leuk. Omdat het je dichter bij de natuur brengt. Omdat het goed is voor de planeet. Gelukkig is er een weelde aan planten, kruiden en struiken die heel geschikt zijn voor teelt in de (achter)tuin en zelfs op het balkon: van aardbei, bieslook en courgette tot zeekool.

Maar hoe begin je? Welke planten passen bij jouw ambities, karakter, en smaak? In dit boek voorziet Elbrich Fennema de hedendaagse moestuinier van praktische informatie over bekende en minder bekende planten, over slimme oogststrategieën en teelttechnieken en deelt ze inzichten over samenhang in de tuin. Of je nu een absolute beginner bent of een door de wol geverfde moestuinier: Het grote moestuinierboek helpt je op weg naar een goede oogst.


Bijpassende Tips en Advies