Mai Nguyen – An An Vietnamees Kookboek

M

Mai Nguyen An An Vietnamees Kookboek recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud. Op 18 maart 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe kookboek met Vietnamese familierecepten van Mai Nguyen.

Mai Nguyen An An Vietnamees Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van An An, het Vietnamese kookboek van Mai Nguyen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten in het Vietnamese kookboek van Mai Nguyen.

Mai Nguyen An An Vietnamees Kookboek Recensie

An An

Vietnamese familierecepten

  • Schrijfster: Mai Nguyen
  • Soort kookboek: Vietnamees kookboek
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 18 maart 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het Vietnamese kookboek

An An – oftewel: “aan tafel!’ Met dit kookboek ontdek je hoe verrassend Vietnamees eten kan zijn, variërend van traditionele maaltijden tot het nieuwste streetfood.

Schuif aan bij Mai Nguyen en laat je betoveren door haar recepten in dit Vietnamese kookboek. Haar gerechten zijn onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok. Doe je tegoed aan tachtig tongprikkelende snacks en maaltijden, zoals Tom rim (gesauteerde, gekaramelliseerde garnalen), Thit kho tàu (gestoofd buikspek in kokoswater) en Ca tim nuong sot hot tuong ot (geroosterde aubergine met spicy zwarte bonensaus).

In An An deelt Mai (ook bekend van MasterChef) niet alleen de beste Vietnamese recepten, maar ook haar aangrijpende vluchtelingenverhaal. Inleidend vertelt ze over haar lange reis van Vietnam, via de Filippijnen naar Nederland en hoe ze – zelfs terwijl ze voor de heetste vuren stond – een geweldige passie voor koken ontwikkelde. Bereid je voor op een smaakvol Vietnamees kookboek waarin op elke pagina een nieuwe culinaire ontdekking schuilt; van voor- tot nagerecht en alles ertussenin.

Bijpassende Kookboeken en Informatie