Blond Amsterdam Kookboek Hollandse Happen

B

Blond Amsterdam Kookboek Hollandse Happen recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud. Op 7 april 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het kookboek met Hollandse gerechten van Blond Amsterdam.

Blond Amsterdam Kookboek Hollandse Happen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Hollandse Happen, het Nederlandse kookboek van Blond Amsterdam. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten in het kookboek van Blond Amsterdam, Femque van Geffen en Janneke Dröge.

BLOND Amsterdam Kookboek Hollandse Happen Recensie

Hollandse Happen

Lekkers uit Delfts Blonde keuken

  • Schrijfsters: Blond Amsterdam (Femque van Geffen, Janneke Dröge)
  • Soort kookboek: Nederlands kookboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 7 april 2020
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het kookboek van Blond Amsterdam

De lekkerste Hollandse happen van BLOND Amsterdam, het kookboek voor alle fans van BLOND Amsterdam en de Nederlandse keuken. Voor alle fans van BLOND Amsterdam en de Nederlandse keuken: in deze nieuwe uitgave van BLOND’s Hollandse happen vind je de beste gehaktballen, de lekkerste kroketten en beste stamppotten van toen, met een originele BLOND Amsterdam-twist van nu. Uiteraard in mooi Delfts Blond. Leuk om te geven of te krijgen.


Bijpassende Kookboeken en Informatie