Jadis Schreuder – The Lemon Kitchen Kookboek

J

Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Kookboek recensie en informatie over de recepten en gerechten met citroen. Op 17 april 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe kookboek met citroengerechten van Jadis Schreuder.

Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van The Lemon Kitchen Kookboek van Jadis Schreuder. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en citroen recepten in het kookboek van Jadis Schreuder.

Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Kookboek Recensie

The Lemon Kitchen Kookboek

Citroen de onmisbare smaakmaker

  • Schrijfster: Jadis Schreuder
  • Soort kookboek: citroen kookboek, citroen gerechten
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 17 april 2020
  • Omvang: 176 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het citroen kookboek van Jadis Schreuder

Ontdek weergaloze recepten van The Lemon Kitchen: een kookboek met de citroen in de hoofdrol. Een verrassende en verfrissende vrucht!

Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, geef groente een verrassende twist, brouw je eigen limoncello en maak een taart waar je zintuigen van op hol slaan.

Ontdek 45 unieke recepten voor elk seizoen, zodat je altijd voorzien bent van je dagelijkse dosis vitamine Citroen. Voorafgaand aan de recepten ontdek je de eigenschappen die met name biologische citroenen zo nuttig, gezond en smaakvol maken. Van sap tot zeste leer je de bijzondere fruitsoort van binnen en buiten kennen – en binnen de kortste keren heb je er naast peper en zout een derde basisingrediënt in de keuken bij.

Bijpassende Kookboeken en Informatie