Chefs en hun moestuin Boek van Veronique De Walsche recensie en informatie over de inhoud van deze combinatie van een kookboek en tuinboek. Op 6 maart 2020 verscheen bij Uitgeverij Lannoo dit nieuwe boek met tips en recepten van een aantal top-chefs uit Belgie en Nederland, geschreven door Veronique De Walsche.
Chefs en hun moestuin Boek van Veronique De Walsche Recensie en Informatie
Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Chefs en hun moestuin, het nieuwe kook- en tuinboek van Veronique De Walsche. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie lezen over de inhoud van het boek dit boek met tips voor de moestuin en recepten van top-chefs uit België en Nederland.
Chefs en hun moestuin
Met groene tips en recepten
- Schrijfster: Dominique De Walsche (België)
- Soort boek: kookboek, tuinboek
- Uitgever: Lannoo
- Verschenen: 6 maart 2020
- Omvang: 192 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Boek
Flaptekst van het boek van Dominique De Walsche
Heel wat culinaire chefs, zoals Kris De Roy van Hofke Van Bazel, Edwin Soumang van One en Lieven Lootens van ’t Aards Paradijs, halen de groenten die ze verwerken in hun gerechten, uit hun eigen moestuin. Terwijl de ene chef zich voornamelijk richt op groenten, experimenteert een ander met eetbare bloemen of kruiden.
Elke chef doet in dit boek zijn tuinverhaal, geeft tips om zelf de mooiste en lekkerste moestuin aan te leggen en verwerkt zijn groenten, bloemen of kruiden in enkele smakelijke gerechten.
- Veertien topchefs en jonge starters uit België en Nederland stellen hun moestuin voor
- Met overheerlijke recepten met groenten, kruiden of bloemen uit de tuin van de chefs
- Met praktische tips van de chefs om zelf inspiratie op te doen voor je eigen moestuin
Bijpassende boeken en informatie