Introductie tot nieuwe zitzak soorten

I

De zitzak: had toch wel tot voor kort te kampen met een imago probleem. Het interieur stuk kwam nogal kinderachtig over, mensen associeerden het meer met de speelhoek van een kinderverblijf o.i.d. Maar niet langer. Er is veel veranderd in zitzakken land. Er zijn veel nieuwe zitzakken types op de markt gekomen. En ook nieuwe merken, die meer zitzakken maken voor volwassenen qua uitstraling en ook qua formaat natuurlijk. In dit artikel willen we je een overzicht geven van een aantal interessante zitzak opties.

Zitzak banken

Je leest het goed, een zitzak bank. Dat is een kruising tussen een zitzak en een bank. Je hebt de voordelen van een bank, wil zeggen een propere leuning. Groter van formaat natuurlijk dus je kunt er met meerdere personen op zitten. Maar niet de nadelen van een bank. Wilt zeggen, zwaar en lastig te verplaatsen en vaak duur. Een zitbank bank is goed betaalbaar.

Luxe zitzakken

Veel mensen denken bij de zitzak toch ook nog een plastic zak die niet bijzonder comfortabel is. Tegenwoordig zijn er luxe zelfs handgeweven en gebreide zitzakken voorhanden. Extreem comfortabel, zo comfortabel dat je er bijna niet meer uitkomt, zo fijn zit het. Top merken binnen het luxe zitzak assortiment zijn o.a. het Zuid Afrikaanse Vetsak en het Deense SACKit.

Opblaasbare zitzakken

Opblaasbare zitzakken zijn natuurlijk erg handig voor buiten de deur, voor in de tuin, maar je zou er ook eentje kunnen meenemen naar het strand of de camping. Maak je geen zorgen om opblazen met een gammel pompje, de betere merken opblaasbare zitzakken, zoals onder meer Trono, die blazen zichzelf op binnen luttele secondes en blijven dan zo een 4 uur goed om op te zitten.

Baby zitzakken

Nu we genoeg opties gegeven hebben voor volwassenen willen toch ook een soort zitzak uitlichten die niet voor ouderen bedoeld is, namelijk de baby zitzak. Ook een relatief nieuw fenomeen, zitzakken voor kinderen, in de zin van kleuters, peuters en pubers die zijn er al sinds mensenheugenis, maar nieuw is nu dus ook zitzakken speciaal voor baby’s, die ook echt waarde toevoegen aan het uiterlijk van de babykamer.