Rijst & Co Rijstkookboek

R

Rijst & Co Rijstkookboek recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe kookboek. In juni 2019 is bij Uitgeverij Good Cook dit kookboek met rijsgrechten en rijstrecepten verschenen van Nisha Katona.

Rijst & Co Rijstkookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het kookboek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het Rijst & Co het reijskookboek van Nisha Katona. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten van dit kookboek met rijstgerechten.

Nisha Katona Rijst & Co Rijstkookboek

Rijst & Co

Wereldse en verrassende gerechten met rijst

  • Schrijfster: Nisha Katona (Engeland)
  • Soort kookboek: rijstkookboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschenen: 14 juni 2019
  • Omvang; 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Waardering:

Flaptekst van het kookboek

Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten in Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest veelzijdige producten ter wereld is.

Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst als onderdeel van het ontbijt. Rijst & co leert je koken met diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst voor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor een Peruaanse salade en pandanrijst voor een Koreaanse bibimbap met rundvlees.

Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoorten ter wereld en diverse kooktechnieken om deze te bereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik van de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel en rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte rijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts, polloz arroz en meer.


Bijpassende Tips en Advies