Creëer de perfecte plek in huis om met iedereen samen te komen!

C

De keuken, de plek waar iedereen samenkomt en gezellig samen eet. Deze moet natuurlijk er ook zo gezellig mogelijk uitzien. Een keukenrenovatie kan dit creëren, maar dit is toch al wel snel prijzig, vooral als je gaat voor je droomkeuken. Een IKEA keuken renovatie is dan al snel een van de interessante opties. Een IKEA keuken, met een finishing touch op maatwerk! Dit is een combinatie waarbij je de scherpe prijzen van IKEA hebt en de luxere specificaties zelf regelt! Maar waar begin je bij het renoveren van je keuken? Wij helpen je verder!

Frontjes

Een van de belangrijkste dingen bij de look van je keuken zijn de frontjes. Deze zijn altijd in zicht en kunnen je keuken dus al een hele andere look geven. De frontjes van een IKEA keuken zijn natuurlijk erg leuk, maar kunnen nog mooier gemaakt worden! Door deze te vervangen, door bijvoorbeeld MDF houtfineer, krijg je een nog mooiere look en kom je snel bij je droomkeuken! Deze kunnen dan gemakkelijk vervangen worden en geeft jou dus geen extra werk! Als je alleen maar de keuken wilt restylen en het niet nodig is om de volledige keuken te vervangen is dit een perfecte optie!

Je keuken restylen

Als je alleen je keuken wilt restylen, dan zijn er naast de frontjes vervangen nog meer tips! Je kan bijvoorbeeld nieuwe accessoires toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je keukenblad er anders uitziet. Je kan een handdoekhouder, snijplank of een plantje toevoegen! Verlichting doet in een ruimte ook een hoop, het bepaald de sfeer en hoe de kleuren uitkomen. Je kan ervoor kiezen om verlichting een andere locatie te geven, bijvoorbeeld onder je keukenkastjes, of juist erop, in plaats van op het plafond. Ook kan je de kleur van je verlichting veranderen, denk aan een koelere kleur kiezen, of juist een warmere kleur. Tot slot kan je ook nog je keukenblad vervangen als je dat nog graag zou willen. Deze kan op maat gemaakt worden in verschillende materialen; denk aan composiet, keramiek en graniet.

Hoe komt jouw keuken eruit te zien?

Al met al kan je dus al een hoop doen met je keuken zonder hem volledig te renoveren. Dit scheelt je dan weer geld! Wil jij graag meer weten over je keuken restylen door middel van frontjes en het keukenblad te vervangen? Online zijn veel opties te vinden.

Bijpassende tips en advies

Afbeelding bovenzijde: Unsplash