Drie dingen om te overwegen bij het kopen van een terrasverwarmer

D

Er gaat niets boven genieten van de avond terwijl je ontspant bij het Garfans design plantenrek op je terras. Als het ’s avonds echter te koud is, kun je overwegen om een terrasverwarmer aan te schaffen voor in je woning. Met een terrasverwarmer haal je het beste uit de buitenruimtes rondom je huis of tuin. Zo kun je ook bij koud weer genieten van je terras of achtertuin. Veel gezinnen geven geld uit aan hun achtertuin, maar ze hebben geen plan voor de kille zomeravonden of de vroege winterkou. De beste terrasverwarmers passen bij je tuinmeubilair en maken het eenvoudig om warm te blijven zonder vloeibare brandstof te morsen of grote apparaten te verplaatsen. Je kunt echter in de war raken over het kiezen van de beste terrasverwarmer als er zoveel opties zijn. Als dat het geval is, moet je dit artikel lezen.

Stijlvol ontwerp en functionaliteit

Er zijn veel geweldige terrasverwarmers op de markt. Je kunt een elektrische terrasverwarmer kiezen die handig is voor buitenevenementen zoals maaltijden en bijeenkomsten dankzij het stijlvolle ontwerp en de eenvoudige functionaliteit. Sommige terrasverwarmers hebben een klein formaat waardoor ze draagbaar zijn. Laat je echter niet afschrikken door de grootte. Door de warmte die het produceert, kun je je terras gebruiken, ongeacht het weer. Sommige kleine terrasverwarmers produceren warmte en licht rond de tafel met gaspatronen van 190 gram als brandstof. Het zal maximaal zes uur branden. Je kunt het gaspatroon snel op de onderkant van de terrasverwarmer plaatsen om te voorkomen dat je ooit te maken krijgt met mogelijk rommelige vloeibare brandstoffen.

Veiligheid van de verwarming

Bij het transporteren van de kachel van de ene naar de andere kamer moet je voorzichtig zijn. Daarom hebben sommige kachels een rechthoekig ontwerp. Het biedt je een sterkere grip dan sferische ontwerpen. Plaats eenvoudig een gaspatroon en steek de vlam aan met een lange BBQ-aansteker om de kachel te laten werken. Als je klaar bent, druk je buiten op de knop om het vuur en de gastoevoer uit te schakelen. Je bent niet alleen veiliger en weg van een verbrande huid. Sommige kachels geven je ook een veilig gevoel door je een garantie te geven. Sommige terrasverwarmers hebben twee jaar garantie op fabricagefouten, waardoor je er het hele seizoen zorgeloos gebruik van kunt maken. Sommige kachels zijn echter niet waterdicht. Dus als het regent of sneeuwt, haal je de kachel weer naar binnen. Als je zeker wilt zijn, kun je een terrasverwarmer vinden die een bescherming certificering van IPX4 heeft, wat betekent dat hij bestand is tegen opspattend water.

Helderheid van de verwarming

Er zijn veel terrasverwarmers die op sommige websites de hoogste beoordelingen hebben gekregen. Je kunt een terrasverwarmer vinden die zeer fel licht kan produceren. Sommige kachels hebben zelfs het vermogen om tot 13.000 Watt te produceren. Het betekent natuurlijk dat de kachel ook veel brandstof nodig heeft om zo’n fel licht te produceren. Als je denkt dat het te fel is, kun je altijd kiezen voor een dimmer, zodat het niet te warm is als je in de buurt bent.

Bijpassende tips en informatie