Badtextiel Voorbeelden

B

Badtextiel Voorbeelden en Aanbiedingen. Welke soorten textiel voor de badkamer zijn er? Met welke artikelen kun je jouw badkamer verfraaien? Op deze pagina kun je inspiratie opdoen met de badtextiel voorbeelden die de redactie heeft gevonden.

Badtextiel Voorbeelden en Aanbiedingen

Met mooie handdoeken, bad- en douchelakens en badmatten kun je jouw badkamer een bijzondere finishing touch geven. Door de juiste artikelen te kiezen in een passende stijl en kleur en van materialen die bij de rest van de inrichting van de badkamer passen, geeft je jouw badkamer net een beetje extra cachet. In de webshop Badkamerstore.nl kun je trouwens nog veel meer inspiratie opdoen en de badtextiel online kopen.

Badhanddoek

Uiteraard is er de badhanddoek. Onmisbaar en, op de juiste wijze toegepast een echte toevoeging aan de sfeer van de badkamer. Een stapeltje handdoeken dat mooi opgevouwen in een open kastje of op een stijlvolle plank in de badkamer ligt, geeft een mooi en stijlvol effect. Naast de gewone handdoek, kun je ook gebruik maken van kleiner formaat gezichtdoekjes. Bovendien is het aanbieden van een gastendoekjes voor je bezoek een teken van gastvrijheid en comfort.

Paars BadlakenBadlaken en Douchelaken

Wil je jezelf echt comfortabel afdrogen en voorkomen dat je handdoek te snel nat wordt, dan kun je het beste kiezen voor een badlaken of douchelaken. Dit is een groot formaat handdoek waarin bijna helemaal kun verdwijnen. Wel is het belangrijk dat je na het baden of douchen voldoen plek hebt om de badlakens of douchelakens zo op kan hangen dat het snel en goed drogen.

Badmat

Zeker als jouw badkamer niet over vloerverwarming beschikt dan de vloer vrij koud aanvoelen. Zeker op het moment dat je uit een warm bad of warme doche stapt en nog een tijdje voor de spiegel staat, is dit niet echt comfortabel. Een fraaie en stijlvolle badmat kan dit op een eenvoudige wijze oplossen. Zrog er wel altijd voor dat je badmatten kiest met een goede anti-slip onderzijde. Dit voorkomt de kans op uitglijden en ongelukken.


Bijpassende Tips en Advies