Vanja van der Leeden – Indorock

V

Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch rookboek recensie en informatie over de inhoud van die nieuwe kookboek met moderne Indonesische recepten en gerechten. In september 2019 verscheen bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het moderne en nieuwe Indonesische kookboek, geschreven door Vanja van der Leeden.

Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Indorock, geschreven door Vanja van der Leeden. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het moderne Indonesische kookboek van Vanja van der Leeden.

Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch Kookboek Recensie

Indorock

Indonesische smaken in een nieuwe jas

  • Schrijfster: Vanja van der Leeden (Nederland)
  • Soort kookboek: Indonesisch kookboek
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschenen: september 2019
  • Omvang: 328 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Uitgeroepen tot Gouden Kookboek 2019

Flaptekst van het Indonesisch kookboek van Vanja van der Leeden

‘De eeuwenoude Indische keuken is beïnvloed door vele keukens, waaronder de Portugese, Nederlandse, Chinese, Indiase, Britse en Franse. Juist dit gemengde karakter van de Indische keuken maakt dat de kok als geen ander de richting bepaalt. Waar de ene kok teruggrijpt op oude familierecepten, is de ander op zoek naar nieuwe combinaties. Vanja van der Leeden hoort tot die laatste school. Bij de recepten in dit boek heeft zij zich laten leiden door culinaire creativiteit en de wens de gerechten net zo knallend in beeld te brengen als ze smaken. Wat een schitterend boek.’ – Florine Koning, samensteller van ‘De Indische Keuken, een wereldkeuken’, een tentoonstelling van Stichting Tong Tong (2019).


Bijpassende Tips en Informatie