Donnie’s Kookboek Recensie

D

Donnie’s Kookboek recensie en informatie over gerechten, recepten en inhoud van het kookboek van rapper Donald Scloszkie. Op 7 november 2019 verscheen bij Uitgeverij Spectrum het kookboek met recepten voor snacks en snelle happen, geschreven door rapper Donnie.

Donnie’s Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Donnie’s kookboek, geschreven door Donald Scloszkie. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het kookboek van rapper Donnie.

Donnie's Kookboek Recensie en Informatie

Donnie’s kookboek

Snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

  • Schrijver: Donald Scloszkie (Nederland)
  • Soort kookboek: snacks en fastfood recepten
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschenen: 7 november 2019
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook

Flaptekst van het kookboek van rapper Donnie

Dit is Donnie’s vreetschuur. Alles simpel en puur natuur. Voor de hardwerkende studenten. Voor de mensen van vlees en centen. Voor de vegetarische mensen die groen koken en voor de spacers die van het groen roken. Het is een ratatouille aan gerechten. Het is een snelle hap van roti tot salade tot patat. Het is voor ieder wat wils. Het is geschikt voor ieder moment.

Informatie over Donnie

Donald Scloszkie, beter bekend als Donnie, Maradonnie of De Fenomeen. Hij begon zijn carrière als kok, maar rapt sinds jonge leeftijd. Hij werd ontdekt door Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig en maakte in 2015 zijn debuutalbum Mannelogie. Er volgden nog drie albums. Donnie had een hit met ‘Snelle Planga’, waarvan de videoclip in 2019 werd genomineerd voor een Edison. Hij trad op in een uitverkocht Paradiso, stond in Carré met Joost Klein, opende Lowlands 2019 en tourt regelmatig door Nederland en België.


Bijpassende Kookboeken en Tips