Julius Jaspers – Stoofbijbel

J

Julius Jaspers Stoofbijbel recensie en informatie over de inhoud van die nieuwe kookboek met recepten voor stoofgerechten. Op 31 oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Carrera het nieuwe kookboek van de bekende kok Julius Jaspers.

Julius Jaspers Stoofbijbel Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Stoofbijbel, geschreven door Julius Jaspers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het het kookboek met recepten voor stoofgerechten van Julius Jaspers.

Julius Jaspers Stoofbijbel Recensie Kookboek Stoofgerechten

Stoofbijbel

Van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: stoofgerechten
  • Aantal recepten: 150+ stoofgerechten
  • Uitgever: Carrera
  • Verschenen: 31 oktober 2019
  • Omvang: 432 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook

Flaptekst van het nieuwe kookboek van Julius Jaspers

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber. Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to’s en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto’s
Uitleg van benodigdheden en begrippen

‘Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!’


Bijpassende Kookboeken en Tips