Frank Alberti – Cambodja Kookboek

F

Frank Alberti Cambodja Kookboek recensie en informatie over de inhoud van die nieuwe kookboek met recepten uit Cambodja. Op 25 september 2019 verscheen bij Karakter Uitgevers het nieuwe kookboek, geschreven door Frank Alberti.

Frank Alberti Cambodja Kookboek Recensie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek Cambodja, geschreven door Frank Alberti. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het het kookboek met Cambodjaanse gerechten en recepten van Frank Alberti.

Frank Alberti Cambodja Kookboek Recensie

Cambodja

Een culinaire reis langs oneindige rijstvelden, eeuwenoude tempels en bijzondere mensen en hun mooie verhalen

  • Schrijver: Frank Alberti
  • Soort kookboek: Aziatisch kookboek, Cambodja kookboek
  • Uitgever: Karakter Culinair
  • Verschenen: 25 september 2019
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het nieuwe kookboek van Frank Alberti

Een bijzonder lees-, reis-, kijk- en kookboek over een fascinerend land. Fantastische gerechten, hartverwarmende verhalen over het land en de mensen, en prachtige sfeerbeelden en portretfoto’s.

Frank Alberti neemt je mee op een culinaire reis naar Cambodja en haar kleurrijke dorpen en steden, eeuwenoude tempels, smaakvolle markten, oneindige rijstvelden, prachtige stranden en de gastvrije bevolking en hun favoriete recepten. Recepten die soms eeuwenoud zijn en soms in een modern jasje zijn gestoken, maar stuk voor stuk de rijkdom van de Cambodjaanse keuken laten zien. Zie, voel, proef en beleef dit betoverende koninkrijk in het verre oosten.

Informatie over Frank Alberti

Fotograaf-journalist Frank Alberti is een reiziger pur sang. Hij werkte aan verschillende journalistieke projecten in binnenen buitenland en publiceerde o.a. bij Columbus Travel, Free Press Unlimited en Oneworld. Naast zijn studie werkte hij als souschef bij onder andere een Vietnamees en Indiaas restaurant.


Bijpassende Kookboeken en Tips