Mark Hyman – Het pegan dieet boek

M

Mark Hyman Het Pegan dieet boek recensie en informatie over de inhoud van de 21 basisprincipes van het nieuwe Pegan dieet – paleo + vegan = pegan. Op 10 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Unieboek Het Spectrum het nieuwe boek van de Amerikaanse schrijver Mark Hyman.

Mark Hyman Het Pegan dieet boek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het Pegan dieet, de 21 basisprincipes van het nieuwe Pegan dieet – paleo + vegan = pegan. Het boek is geschreven door dr. Mark Hyman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud, gerechten en recepten uit het nieuwe boek van de Amerikaanse schrijver Mark Hyman.

Mark Hyman Het pegan dieet boek

Het Pegan dieet

De 21 basisprincipes van het nieuwe Pegan dieet

  • Schrijver: Mark Hyman (Verenigde Staten)
  • Soort boek: dieetboek, kookboek
  • Uitgever: Unieboek Het Spectrum
  • Verschijnt: 10 januari 2022
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Prijs: € 15 – € 20
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek over het Pegan dieet

New York Times-bestsellerauteur Mark Hyman presenteert Het Pegan dieet. ‘Pegan’ is een combinatie van het paleo- en het vegan-dieet, waarin plantaardig en onbewerkt voedsel centraal staat.

In dit boek legt Mark Hyman uit hoe je de beste aspecten van het paleo-dieet (goede vetten, beperkte geraffineerde koolhydraten, beperkte suikers) kunt combineren met het vegan-dieet (heel veel verse en gezonde groenten). Zo krijg je een heerlijk dieet dat niet alleen goed is voor je hersenen en je lichaam, maar ook beter voor de planeet – zonder dat je vlees, vis en zuivel helemaal af hoeft te zweren.

Met 30 recepten en tal van infographics, biedt Het Pegan dieet een uitgebalanceerde en makkelijk te volgen methode, die je zal helpen om fit, gezond, gefocust en gelukkig te worden en te blijven – een leven lang.


Bijpassende boeken en informatie