Mari Maris – Groente kookboek

M

Mari Maris Groente kookboek recensie en informatie over het boek met recepten voor alledaagse aardappelen, elegante erwtjes, zondagse zuurkool en kilo’s meer. In januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Night & Van Ditmar het nieuwe kookboek van Mari Maris

Mari Maris Groente kookboek en informatie

Als de redactie het kookboek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Groente, Alledaagse aardappelen, elegante erwtjes, zondagse zuurkool en kilo’s meer. Het boek is geschreven door Mari Maris. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud, gerechten en recepten uit het nieuwe kookboek van de Nederlandse kookboekenschrijfster Mari Maris.

Mari Maris Groente kookboek

Groente

Alledaagse aardappelen, elegante erwtjes, zondagse zuurkool en kilo’s meer

  • Schrijfster: Mari Maris (Nederland)
  • Soort boek: groentekookboek
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: januari 2022
  • Omvang: 512 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het groentekookboek van Mari Maris

Groenten zingt de lof, rijkdom, kleur en veelzijdigheid van onze dagelijkse en minder alledaagse groenten. In overzichtelijke hoofdstukken komen meer dan vijftig groentesoorten, wildpluksels, verse kruiden en eetbare bloemen aan bod, elk met een portret van plant tot bord en een mooi palet aan uiteenlopende recepten, van exotisch of een Franse klassieker tot mediterraans. Daarbij geeft Mari vaak ook nog een flinke lijst met variaties – voor het geval u naast de ruim zevenhonderd recepten op zoek bent naar nog meer inspiratie –, serveersuggesties, informatie over de houdbaarheid en restverwerkingsideeën. Kortom, een boek dat bruist van de verrassende en veelzijdige groenterecepten. Niet zo gek als u weet dat Mari zich elke dag opnieuw laat inspireren door het aanbod van het seizoen.

Alle gerechten zijn zonder dier en voor wie geheel plantaardig wil eten zijn de vegan gerechten apart aangegeven. Net als de glutenvrije variaties. Een boek voor iedereen die wel eens groenten eet, vol inspiratie voor culikenners en met uitgebreide basiskennis voor (beginnende) koks die nog lang niet alles weten.


Bijpassende boeken en informatie