Katrin en Frank Hecker – Kan ik dat eten?

K

Katrin en Frank Hecker Kan ik dat eten recensie en informatie boek van eetbare bloemen tot giftige kruiden. Op 19 februari 2021 verschijnt bij Uitgeverij Terra de Nederlandse vertaling van dit nieuwe natuur- en lifestyleboek van Katrin en Frank Hecker.

Katrin en Frank Hecker Kan ik dat eten? recensie en informatie

ls de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering van het tuinboek Kan ik dat eten? Van eetbare bloemen tot giftige planten. Het boek is geschreven door Katrin & Frank Hecker Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit nieuwe boek van Katrin en Frank Hecker.

Katrin en Frank Hecker Kan ik dat eten recensie en informatie

Kan ik dat eten?

Van eetbare bloemen tot giftige planten

  • Schrijver: Katrin en Frank Hecker (Duitsland)
  • Soort boek: natuurboek, tuinboek
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 19 februari 2021
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst boek over eetbare bloemen en giftige planten

Zijn die bessen eetbaar of kan ik er ziek van worden? Steeds meer mensen brengen tijd in de natuur door en willen wat ze in de natuur vinden ook in recepten verwerken.

Kan ik dat eten? laat zien hoe je eetbare planten kunt vinden. Eetbare en giftige soorten worden tot in detail beschreven, zodat iedereen ze kan herkennen en 100% zeker is van wat hij oogst. Er is ook veel aandacht voor soorten die met andere verward kunnen worden. Met de eenvoudige recepten kun je je oogst uit de natuur verwerken.


Bijpassende boeken en informatie