Cerian Jenny van Gestel – Guerrilla Gardening

C

Cerian Jenny van Gestel Guerrilla Gardening recensie en informatie tuinboek voor buurtvergroeners. Op 1 maart 2021 verschijnt bij KNNV Uitgeverij de Nederlandse vertaling van het nieuwe tuinboek van de Nederlandse bioloog en schrijfster Jenny van Gestel.

Cerian Jenny van Gestel Guerrilla Gardening recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering van het tuinboek Guerrilla Gardening, Handboek voor buurtvergroeners. Het boek is geschreven door Cerian Jenny van Gestel Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit nieuwe boek van de Nederlandse biologe Cerian van Gestel.

Cerian Jenny van Gestel Guerrilla Gardening Recensie tuinboek

Guerrilla Gardening

Handboek voor buurtvergroeners

  • Schrijfster: Cerian Jenny van Gestel (Nederland)
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: KNNV Uitgeverij
  • Verschijnt: 8 maart 2021
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het nieuwe tuinboek van Jenny van Gestel

Met Guerrilla Gardening zet je als bewoner je eigen buurt in bloei. Het is tuinieren buiten de grenzen van je eigen tuin. Denk aan een tuin rond een boom, bloemen langs een gemeenteheg of een buurttuin. Guerrilla Gardening laat zien hoe je heel eenvoudig je eigen buurt een beetje groener kunt maken. Van het strooien van zaadbommen en een tegel eruit halen en plant erin zetten, tot een complete buurttuin. In dit boek vind je praktische tips en voorbeelden waarmee je jouw buurt mooier, gezonder en levendiger maakt. En hoe je met groen de bijen, vlinders en vogels weer terugbrengt in onze wijken. Cerian van Gestel is bioloog en woont met haar gezin in Bunnik. Na haar studie werkte ze voor diverse goede doelen waar ze campagnes en acties organiseerde. Sinds 2020 zet ze zich als guerrilla gardener fulltime in voor een groenere en natuurlijkere leefomgeving.

Jenny Cerian van Gestel informatie

Cerian van Gestel is bioloog en woont met haar gezin in Bunnik. Na haar studie werkte ze voor diverse goede doelen waar ze campagnes en acties organiseerde. Sinds 2020 zet ze zich als guerrilla gardener fulltime in voor een groenere en natuurlijkere leefomgeving.


Bijpassende boeken en informatie