Jacqueline van der Kloet – Een jaar in mijn tuin

J

Jacqueline van der Kloet Een jaar in mijn tuin recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe tuinboek. Op 22 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij Forte Groen het nieuwe tuinboek van Jacqueline van der Kloet. Op 22 mei 2019 verschijnt het nieuwe boek van de bekende Nederlandse tuin- en landschapsontwerper Jacqueline van der Kloet bij Uitgeverij Forte Groen.

Jacqueline van der Kloet Een jaar in mijn tuin

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Een jaar in mijn tuin, het nieuwe tuinboek van Jacqueline van der Kloet. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelojkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van Een jaar in mijn tuin, lezen.

Jacqueline van der Kloet Een jaar in mijn tuin Recensie en Informatie Tuinboek

Een jaar in mijn tuin

  • Schrijfster: Jacqueline van der Kloet
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: Forte Groen
  • Verschijnt: 22 mei 2019
  • Omvang: 224 pagina’s (met vele foto’s)
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering:

Inhoud van Een jaar in mijn tuin

Jacqueline van der Kloet neemt u mee de tuin in. In twaalf hoofdstukken vertelt ze wat de tuin maand na maand mooi en bijzonder maakt, en wat er door het jaar heen moet gebeuren. Door middel van uitstapjes naar haar vele (internationale) ontwerpprojecten wordt de lezer ondergedompeld in de wereld van tuinen en planten. De vele foto’s geven inspiratie en uitleg en vormen tegelijk een perfect beeld van een jaar in de tuin. Bijzonder zijn de twaalf vaste standpunten die elke maand gefotografeerd zijn, waardoor een volstrekt uniek beeld ontstaat van de tuin door het jaar heen.

Jacqueline van der Kloet is een internationaal befaamde tuin- en landschapsontwerper met een enorme kennis van planten en plantcombinaties, en met name van combinaties van vaste planten en bollen. Regelmatig wordt ze gevraagd een bijdrage te leveren aan grote projecten in binnen en buitenland, waaronder beplanting voor de uitbreiding bij het Concertgebouw in Amsterdam.

Bijpassende Boeken en Informatie