Alex Mitchell – Urban oogsten

A

Alex Mitchell Urban oogsten recensie en informatie van dit boek over groente en fruit telen waar je ook woont. Op 24 mei 2019 verschijnt bij Fontaine Uitgevers het boek Urban oogsten over groente en fruit kweken in en bij elke woning die er maar is.

Alex Mitchell Urban oogsten

Als de redactie het boek lees, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Urban oogsten. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek Urban oogsten, groente en fruit telen waar je ook woont, van schrijver Alex Mitchell.

Alex Mitchell Urban oogsten Recensie en Informatie Boek

Urban oogsten

Groente en fruit kweken waar je ook woont

  • Schrijver: Alex Mitchell 
  • Soort boek: tuinboek, moestuin boek
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers
  • Verschijnt: 24 mei 2019
  • Omvang: 176 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Inhoud van het boek Urban oogsten

Wil je groenten en fruit laten groeien ondanks een tekort aan beenruimte in je kleine appartementje? Reken jezelf rijk. Je hoeft gelukkig niet te zwoegen op een veel te groot stuk land. In plaats daarvan kun je uitkijken naar kleine, maar perfect gevormde uitbarstingen van smaak en handenvol verse bladeren, bessen en tomaten, precies op het moment dat je ze wilt hebben en binnen handbereik.

Als meer van ons in steden met beperkte buitenruimten wonen, wordt het verbouwen van voedselgewassen des te belangrijker. Niet alleen voor de heerlijke resultaten, maar ook als een bewuste manier om ons te verbinden met de seizoenen en de natuur. Urban oogsten staat vol met geteste, foolproof gewasideeën die exclusief zijn afgestemd op containers, verhoogde bedden en kleine tuinen. Dit boek garandeert succes, zelfs voor de groenste tuiniers en de meest beperkte ruimtes.

Bijpassende Boeken en Informatie