Albert Vliegenthart – Een tuin voor bijen en vlinders

A

Albert Vliegenthart Een tuin voor bijen en vlinders recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe tuinboek met adviezen voor een mooie bijen- en vlindertuin. In december 2019 is bij Kosmos Uitgevers het nieuwe tuinboek van Albert Vliegenthart verschenen met advies en tips hoe je een mooie bijentuin of vlindertuin kunt maken.

Albert Vliegenthart Een tuin voor bijen en vlinders

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek deEen tuin voor bijen en vlinders. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Albert Vliegenthart dat als titel Een tuin voor bijen en vlinders heeft gekregen.

de Albert Vliegenthart Een tuin voor bijen en vlinders Recensie en Informatie Tuinboek

Een tuin voor bijen en vlinders

  • Schrijver: Albert Vliegenthart 
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschenen: december 2018
  • Omvang: 144 pagina’s (rijk geïllustreerd)
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud van het Boek Een tuin voor bijen en vlinders

In Een tuin voor bijen en vlinders laat Albert Vliegenthart zien hoe je deze bedreigde diersoorten een handje kunt helpen. Wat kunnen wij doen voor behoud van de bijen? Dit inspirerende boek laat zien hoe je heel eenvoudig een steentje kunt bijdragen aan het herstel van hun leefgebieden. Met informatie over nuttige dieren, goede plantcombinaties en eenvoudige maatregelen om vlinders, bijen en andere insecten naar je tuin, patio of balkon te lokken. 188 soorten bijen worden bedreigd in Nederland. Met dit boek kan je als de lente is begonnen en de bijen komen, ze zelf een beetje helpen.

Bijpassende Boeken en Informatie