Arthur Motte – Een kleine biologische moestuin

A

Arthur Motte Een kleine biologische moestuin recensie en informatie nieuw tuinboek. Op 1 maart 2021 verschijnt bij KNNV Uitgeverij de Nederlandse vertaling van het nieuwe moestuinboek van Arthur Motté.

Arthur Motté Een kleine biologische moestuin recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering van het tuinboek Een kleine biologische moestuin. Het boek is geschreven door Arthur Motté Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit nieuwe boek van de bekende tuinboekenschrijver en Arthur Motté.

Arthur Motte Een kleine biologische moestuin Recensie tuinboek

Een kleine biologische moestuin

  • Schrijver: Arthur Motté
  • Soort boek: tuinboek, moestuinboek
  • Nederlandse vertaling: Ingrid Buthod
  • Uitgever: KNNV Uitgeverij
  • Verschijnt: 1 maart 2021
  • Omvang: 136 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het moestuinboek van Arthur Motté

Een kleine biologische moestuin is geïnspireerd op methoden van de permacultuur. Dit boek laat eenvoudig zien hoe je van je moestuin (in alle seizoenen) een hoorn van overvloed kunt maken!

Midden in de siertuin van zijn ouders creëerde Arthur een paradijsje waarin groenten welig tieren, een tempel van biodiversiteit en pracht. Hij wil zijn passie voor en plezier in tuinieren graag met je delen. Geïnspireerd op methoden van de permacultuur weet hij op een paar vierkante meter enorm veel te verbouwen. Hij leert je sla op hoogte te telen, een insectenhotel te bouwen, naaktslakken te verjagen en courgettechips te maken. Hij legt simpel en duidelijk uit hoe je van jouw moestuin een hoorn van overvloed kunt maken! Een kleine biologische moestuin is een inspirerende rondleiding door de tuin van Arthur, in alle seizoenen. Arthur Motté heeft een passie voor tuinieren, fotografie, koken, piano spelen.

Zijn passie voor tuinieren is ontstaan door zijn fascinatie voor planten en hoe zulke kleine zaadjes kunnen uitgroeien tot enorme pompoenen. Omdat Arthur iets voor de planeet wilde doen, creëerde hij een moestuin van 15 m². Voor hem is biologisch, lokaal en petroleumvrij eten onbetaalbaar. Zijn droom: steden en het platteland vol met kleine moestuinen.


Bijpassende boeken en informatie