Guy Barter – Tuinmysteries

G

Guy Barter Tuinmysteries recensie en informatie nieuw tuinboek. Op 2 februari 2021 verschijnt bij KNNV Uitgeverij de Nederlandse vertaling van het nieuwe tuinboek van Guy Barter. Het is is deel twee in een nieuwe reeks praktische tuingidsen voor beginners en gevorderden

Guy Barter Tuinmysteries recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering van het tuinboek Tuinmysteries, Zo werkt het in jouw tuin. Het boek is geschreven door Gy Barter Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit nieuwe boek van de bekende tuinboekenschrijver en Guy Barter.

Guy Barter Tuinmysteries Recensie

Tuinmysteries

  • Schrijver: Guy Barter (Engeland)
  • Soort boek: tuinboek
  • Nederlandse vertaling: Frank van der Knoop
  • Uitgever: KNNV Uitgeverij
  • Verschijnt: 3 februari 2021
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Tuinboek

Flaptekst van het nieuwe tuinboek van Guy Barter

Tuinmysteries: zo werkt het in jouw tuin geeft antwoord op zaken die iedere tuinier zich weleens afvraagt – en op vragen waar je zelf misschien nooit op zou zijn gekomen. Dit boek behandelt allerlei fascinerende aspecten van het tuinieren en staat vol praktische tips en eigenaardige, maar altijd weer boeiende, wetenswaardigheden. Tuinmysteries is rijk geïllustreerd met gravures, schema’s, foto’s en informatiekaders. Dit mooie boek is een vraagbaak over allerlei merkwaardige en minder bekende kanten van het tuinieren en het perfecte cadeau voor iedereen die wil begrijpen wat zich in de tuin afspeelt.

Het boek is deel twee in een nieuwe reeks praktische tuingidsen voor beginners en gevorderden. Deel een: ‘Hoe help ik de dieren in mijn tuin?’ Guy Barter is een ervaren tuinier en sinds lange tijd adviseur voor leden van de RHS. Vanuit die rol ziet hij jaarlijks honderden vragen van tuiniers langskomen.

Bijpassende boeken en informatie