vtwonen boek vtwonen Atelier Zelf aan de slag

v

vtwonen boek vtwonen Atelier Zelf aan de slag recensie waardering en informatie over de inhoud van dit woonboek. Op 16 november 2020 is bij Uitgeverij Lannoo het nieuw boek van geschreven door de redacteuren van het woonblad vtwonen met doe-het-zelf tips, advies en inspiratie.

vtwonen boek vtwonen Atelier Zelf aan de slag recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het woonboek vtwonen Atelier Zelf aan de slag. Daarnaast zijn hier nu al gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud en bestelmogelijkheden van dit nieuwe vtwonen boek vinden

VTWonen boek VTWonen Atelier Zelf aan de slag Recensie

vtwonen Atelier Zelf aan de slag

  • Schrijver: Diverse auteurs
  • Soort boek: doe-het-zelf boek, woonboek
  • Uitgever: Lannoo / vtwonen
  • Verschijnt: 16 november 2020
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het nieuwe vtwonen boek

Dit inspirerende atelierboek van vtwonen staat boordevol originele en unieke doe-het-zelfideeën: van grote tot kleine projecten voor een verloren uurtje. Stuk voor stuk een leuke en praktische aanvulling voor in huis, zoals de vakkenkast voor aan de muur, de gestempelde kussens of de loungebank voor in de tuin. Alle 62 ideeën worden uitgebreid beschreven in een duidelijk stappenplan. Maar de omschrijving precies volgen hoeft natuurlijk niet. We willen met dit boek ook inspireren tot nieuwe ideeën, tot verrassende, persoonlijke creaties om trots op te zijn. We zien je DIY-uitvoeringen graag op Instagram met #vtwonendiy.

Bovendien geeft dit boek inspiratie voor nieuwe ideeën waarmee je persoonlijke creaties kunt maken om trots op te zijn.

Bijpassende boeken en informatie