Vloerkleed: onmisbaar voor in je woning!

V

Zoek je een sfeervolle vloerbedekking voor in de badkamer die je met al het gemak uit de douche laat stappen? Dan kun je een vloerkleed bestellen bij Volero. Iets passends voor elk interieur! Vloerkleden zijn er in vele stijlen. Van een klassieke stijl voor de classicus tot een moderne stijl voor de modernist. Qua vormen kan men kiezen uit meerdere vormen aan kleden en uit een scala aan kleurtinten. Een goed vloerkleed voor in de badkamer is gemaakt van synthetisch materiaal. Dit omdat organische materialen zoals wol of leer niet voldoende waterbestendig zijn en kunnen beschadigen in een te vochtige omgeving. Gelukkig is er een brede keuze uit materialen die in de badkamer passen.

De voordelen van een goed vloerkleed in de badkamer

Veiligheid en gemak! Een goed kleed kan het interieur afmaken. Zowel jij als je gasten zien het vloerkleed als de finishing touch van de badkamer. Naast dat een goed vloerkleed van volero.nl een stijlvolle aanvulling is voor je badkamer, is er natuurlijk ook het voordeel van de veiligheid. Een stevige en droge ondergrond waar je opstapt als je uit de douche komt is in elke badkamer van belang. Extra mooi is het als het ook weer snel opdroogt! Ook is er natuurlijk de warmte die je onder je voeten voelt als je in de winter uit de douche stapt of voor de spiegel je tanden poetst. Is het matje te nat of te vies? Geen zorgen, de meeste synthetische materialen kunnen makkelijk worden gewassen, gedroogd of voor het gemak worden gelucht door ze uit het raam te hangen.

Vloerkleed op maat gemaakt? Maar natuurlijk!

Vloerkleden kunnen ook op maat worden gemaakt. Als je een andere badkamer hebt dan de gemiddelde woning is dat geen probleem. Geef de gewenste maten door en een kleed op maat ligt zo spoedig mogelijk klaar. Je kan de vloerkleden die beschikbaar zijn op websites als basis gebruiken (of ter inspiratie). Naast het gewoonlijke kleed dat midden in de badkamer ligt, kan men ook denken aan kleden die gemaakt zijn voor rondom het toilet. Kortom, elke vorm en maat is beschikbaar.

Er zijn ook vloerkleden voor in de tuin

Maar vloerkleden kunnen overal geplaatst worden, ook in de tuin! Deze tapijten kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Tapijten die je buiten kunt gebruiken, zijn meestal gemaakt van een stof die synthetisch is, genaamd polypropyleen. Deze stof is handig omdat het niet vies wordt als er iets op valt en het is ook bestand tegen schimmel. Ook neemt het geen water op en wordt het minder snel verkleurd als het in de zon ligt. Dit is belangrijk om te weten als je tapijten koopt voor buiten. Vloerkleden zijn dus niet alleen voor in de “normale” leefruimtes. Er zijn ook geschikte varianten voor in de badkamer en tuin. Probeer het eens uit!

Bijpassende informatie en advies