Uitstapjes Kerstvakantie 2018 Evenementen Tips

U

Uitstapjes Kerstvakantie 2018 Evenementen Tips en Openingstijden. Welke uitstapjes kun je tijdens de kerstvakantie 2018 maken? Welke musea kun je op  bezoeken en wat zijn de openingstijden? Welke kerstvakantie 2018 evenementen zijn er? Wat is er nog meer te doen tijdens de kerstvakantie 2018?

Uitstapjes Kerstvakantie 2018 Evenementen Tips

Tijdens de kerstvakantie is er een zeer ruim aantal leuke uitstapjes die kunt maken. Veel dierentuinen, pretparken en musea zijn is open. Sterker nog vaak zijn er speciale evenementen. Daarnaast kun je ook woonwinkels bezoeken. Bovendien kun je naar bijzondere voorstellingen gaan zoals het kerstcircus. Op deze pagina zijn uitstapjes kerstvakantie 2018 evenementen tips en openingstijden te vinden die de redactie heeft geselecteerd. De links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie over het uitstapje of evenement.

Dierentuin Bezoeken op Tweede Kerstdag

Vrijwel alle dierentuinen zijn open tijdens de kerstvakantie. De enige uitzondering is de Apenheul in Apeldoorn. Maar dat dierenpark is dan ook het gehele winterseizoen gesloten. Soms wijken de dierentuin feestdagen openingstijden wat af van normaal. Dus het is goed om dat voor het bezoek even te controleren.

Uitstapje naar het Museum in de Kerstvakantie

Veel van de musea in Nederland zijn in de kerstvakantie geopend. Meestal gelden de openingstijden die normaal gesproken ook normaal gehanteerd worden. Uiteraard zijn er soms ook een museum dat op Eerste Kerstdag gesloten is. Bovendien hebben veel museau op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag aangepaste openingstijden. Dus het is van belang om voor de zekerheid de museum openingstijden te controleren voor je op bezoek gaat.

Uitstapjes Kerstvakantie 2018 Evenementen TipsKerstcircus bezoeken tijdens de Kerstvakantie 2018

Tot de meest populairtste uitstapjes kerstvakantie behoort zeker een bezoek aan één van de kerstcircussen. Zowel in Amsterdam, Den Haag als in Rotterdam kun je een kerstcircus bezoeken. De bekendste is wellicht het Wereldkerstcircus in Carré, Amsterdam. Daarnaast zijn er het Groot Kerstcircus op het Malieveld in Den Haag en het Kerstcircus Rotterdam dat in Ahoy te bezoeken is.

Evenementen Kerstvakantie

Sportevenementen in de Kerstvakantie

Het Vierschanzentournee Skispringen op vier skischansen in Duitsland en Oostenrijk, is het meest traditionele sportevenement tijdens de periode rond oud-en-nieuw. Hoogtepunt is het traditionele. Nieuwjaarsspringen in Garmisch-Partenkirchen dat op 1 januari ook op de Nederlandse televisie live wordt uitgezonden.

Bijpassende Informatie