Raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

R

Gordijnen en rolgordijnen gaan al jaren mee en sluiten goed aan in iedere interieurstijl. Gordijnen bestaan uit een verduisterende, Inbetween en vitrage stof. Deze drie transparanties bieden veel vrijheid in het bepalen van je lichtinval en privacy. Rolgordijnen zijn beschikbaar in een verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stof. Deze drie transparanties van gordijnen en rolgordijnen komen met elkaar overeen. Verduisterende gordijnen/rolgordijnen komen vaak voor in de slaapkamer. Deze stof kan een ruimte volledig verduisteren waardoor je kunt genieten en profiteren van een donkere kamer. Verduisterende gordijnen en rolgordijnen kunnen ook gecombineerd worden. Zo weet je 100% zeker dat je geen last hebt van het licht van buiten. Verduisterende rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen doormiddel van een koord. Naast het verduisteren heeft deze transparantie ook een isolerende werking. Tussen het raam en raamdecoratie is een stilstaande laag lucht, die functioneert als een isolerende laag.

Drie transparanties van gordijnen en rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen en Inbetween gordijnen waken over je privacy. Het is niet mogelijk om door deze stof heen te kijken, hierdoor heb je geen last van mensen die bij je naar binnen kunnen kijken. Ondanks dat je niet door deze stof heen kunt kijken, zorgen ze wel voor voldoende natuurlijklichtinval. Zo is een ruimte altijd voorzien van genoeg licht. Vooral in de woonkamer of op kantoor komen dit soort transparanties voor.

De derde variant die gordijnen en rolgordijnen bieden, is de transparante stof. Vitrage gordijnen hebben een chique, moderne en luxe uitstraling. Transparante rolgordijnen worden vaak gecombineerd met verduisterende gordijnen. Deze transparante stof zorgt voor een open en grote ruimte. De naam zegt het al, je kunt door deze stof heen kijken. Hierdoor is er altijd voldoende lichtinval in huis. Heb je een mooi uitzicht waar je graag altijd van wil blijven genieten? Dan zijn vitrage gordijnen of transparante rolgordijnen de juiste keuze.

De perfecte raamdecoratie

Bij ilumio wordt je raamdecoratie op maat gemaakt, hierdoor sluit het altijd perfect aan zoals jij dat zelf wilt. De gordijnen en rolgordijnen zijn beschikbaar in eindeloze kleuren en tinten, hierdoor kun je deze perfect aan laten sluiten op je interieurstijl.