Opbergmanden voor in jouw interieur

O

Op het gebied van manden is er een hoop te kiezen, welke manden kan je bijvoorbeeld kopen? Van welke verschillende materialen worden deze manden gemaakt en in welke vormen en stijlen worden deze geleverd?

Allerlei verschillende soorten manden

Manden zijn dus verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Om je een idee te geven van dit brede aanbod geven we je hier een aantal voorbeelden van de verschillende soorten manden die op basis van gebruikstoepassing, vorm en materiaal van elkaar verschillen. Het meest bekend is de opbergmand die gemaakt wordt van natuurlijke materialen als riet en rotan, maar naast de opbergmand zijn er nog vele andere soorten te verkrijgen!

Verschillende toepassingen  voor manden

Manden zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken, het meest bekend is natuurlijk de opbergmand. In onderstaand overzicht is een aantal van deze toepassingen beschreven, hiermee kan je ideen en inspiratie opdoen voor jouw interieur!

Opbergmand

De klassieke functie van de mand is natuurlijk die van opberger, al tijdenlang worden manden van allerlei soorten en maten gebruikt om verschillende spullen in op te bergen. Tegenwoordig zijn opbergmanden naast functioneel ook erg decoratief te gebruiken, doordat ze tegenwoordig ook van materiaal als riet en rotan worden gemaakt zorgen ze ook voor een gezellige sfeer in je woning. Ook de opbergmanden van Sweetlivingshop.nl zijn onder te verdelen in diverse categorieën, deze zijn hieronder beschreven.

Speelgoedmand

Speelgoedmanden worden veelal gebruikt in woon- en kinderkamers. De kenmerkende eigenschap van de speelgoedmand is dat deze veel ruimte biedt aan de verschillende soorten speelgoed die anders rondslingeren in de betreffende ruimte, ook speelgoedmanden zijn te verkrijgen in een groot aantal kleuren en formaten.

Dekenkist

Ben je op zoek naar een handige opberger voor je dekens, kussens en plaids? Kijk dan eens naar een dekenkist. Dit handige item biedt veel ruimte aan deze accessoires en is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Een favoriet van ons is de rotan dekenkist, deze is goed te combineren met allerlei woonstijlen waardoor hij universeel te gebruiken is!

Opbergkist

De grote broer van de opbergmand. Dankzij het grote formaat van de kist kan je hier alle spullen in kwijt die je maar uit het zicht wilt hebben! Naast dat de kist je een heleboel opbergruimte biedt is deze ook nog eens erg geschikt om je interieur mee aan te kleden. De grootte van de kist zorgt ervoor dat deze als echte blikvanger kan fungeren. Ook is de kist erg leuk om in de hal te plaatsen!

Paraplumand

Het weer in ons land is nou eenmaal erg wispelturig, om die reden is het handig om altijd een paar paraplu’s dichtbij te hebben voor wanneer je met slecht weer toch even de deur uit moet. Een paraplumand geeft je de mogelijkheid deze paraplu’s netjes op te kunnen bergen. Dit type mand is met name erg geschikt voor in de hal, zo kan je vlug even een paraplu meenemen wanneer je de deur uit gaat!

Verschillende kleuren en materialen

Zoals je hebt kunnen zien is er een hoop te kiezen op het gebied van verschillende manden. Natuurlijk zijn deze manden allen verkrijgbaar in verschillende kleuren, ook het materiaalgebruik is divers. Een type mand dat in vrijwel geen enkel interieur zal misstaan is de rotan mand, dankzij het natuurlijke materiaal kan je deze eenvoudig combineren met verschillende woonstijlen, denk bijvoorbeeld aan het combineren met meubels in de industriële stijl! De rotan manden worden aangeboden in allerlei kleuren waarvan de zwarte, witte en naturel gekleurde manden het meest gangbaar zijn. Deze kleurstellingen bezorgen je interieur een leuke sfeer en combineren hiermee een hoge functionaliteit met een frisse uitstraling!