Liefde voor dahlia’s Boek

L

Liefde voor dahlia’s Boek recensie en informatie over de inhoud van dit boek over de dahlia. Op 25 augustus 2020 verschijnt bij Uitgeverij Terra dit boek geschreven door Katja Staring, Linda van der Slot en Marlies Weijers. Bovendien verschijnt tegelijkertijd een Engelse versie van het boek met als titel The Joy of Dahlias.

Liefde voor dahlia’s Boek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Liefde voor dahlia´s, Het nieuwe tuinboek is geschreven door Katja Staring, Linda van der Slot en Marlies Weijers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie lezen over de inhoud van dit boek over de dahlia.

Liefde voor dahlia's Boek Recensie

Liefde voor dahlia’s Boek

  • Schrijvers: Katja Staring, Linda van der Slot, Marlies Weijers
  • Soort boek: boek over Dahlia’s, tuinboek
  • Uitgever: Uitgeverij Terra
  • Verschijnt: 25 augustus 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Engelse editie: The Joy of Dahlias

Flaptekst van het boek over Dahlia’s

Ze heeft iets bijzonders. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezichten, evenzovele gedaantes, vertoont zich in talloze kleuren en excentrieke vormen. En ze geeft maandenlang alles wat ze heeft!

De dahlia is weer helemaal terug. Met de opkomst van de kleinschalige farmer florists, die over de hele wereld ambachtelijk bloemen telen en die pracht delen op sociale media, heeft de bloem het cachet gekregen dat ze verdient. Stilletjes zijn er de afgelopen jaren duizenden nieuwe soorten bijgekomen. Kleine pompons, kolossale schotels, wufte cactussen en ingetogen sterren.

Dit boek laat ze in hun volle glorie zien, en belicht alle facetten – van de geschiedenis tot de duurzame kweek, van veredeling tot de passie. Met interviews, talloze tips en kleurrijke en vrolijkmakende foto’s.

Bijpassende boeken en informatie