Leuke cadeaus voor iemand met een nieuw huis

L

Wat is een geschikt housewarming cadeau? Je geeft wellicht liever geen bos bloemen, een fles wijn of bijvoorbeeld een borrelpakket. Immers, er zullen al verschillende andere gasten zijn die met dit type cadeau naar het feestje komen. Op het internet worden tal van verschillende housewarming cadeaus aangeboden die je kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een houten snijplank met gravering. Een snijplank is niet alleen een origineel, maar ook een heel praktisch cadeau. Naast de mogelijkheid om de plank te gebruiken voor het snijden van ingrediënten, wordt een houten plank ook vaak als serveerplank gebruikt. Het kan een sieraad zijn op het aanrecht! In dit artikel zetten we meer cadeautips voor je op een rijtje.

Accessoires voor in het interieur van een nieuwe woning

Vergelijkbaar met een houten serveer- of snijplank, zou je ook naar andersoortige accessoires kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle vaas, een mooie kaarsenstandaard of een houten houder voor kaarten en foto’s. Het zijn accessoires die altijd van pas komen! Immers, eens in de zoveel tijd wil je het interieur vernieuwen om de woning een frisse uitstraling te laten behouden. 

Belangrijk bij het gebruik van woonaccessoires als housewarming cadeau is wel dat ze passen bij de stijl van de ontvanger. Het kan helpen om alvast eens om wat foto’s van het nieuwe huis te vragen. Dit geeft een goed beeld van de kleuren en materialen die de ontvanger in zijn of haar woning gebruikt. Vind je dit lastig? Kijk in dat geval eens naar een cadeau als bijvoorbeeld een set met drink- of wijnglazen.

Cadeaus met een persoonlijke touch

Niet alleen een houten plank is van een persoonlijke touch te voorzien, door deze te laten graveren. Er zijn veel meer opties! Zo zou je ook voor een naambordje voor buiten kunnen kiezen. Voorzie het naambordje van iemands voor- of achternaam. Of wat te denken van een houten bieropener voor een goede vriend? Je kunt zijn naam op de bieropener laten drukken, of bijvoorbeeld een spreuk die deze vaak gebruikt. 

Raakt een vriend of vriendin de huis- of fietssleutel regelmatig kwijt? Speel er op een leuke manier op in door deze persoon een gepersonaliseerd sleutelrekje te geven. Je kunt het sleutelrekje van een foto of persoonlijke boodschap voorzien. Handig voor in de hal van de nieuwe woning! Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer cadeaus voor hem of haar te vinden, die te voorzien zijn van een persoonlijke touch. 

Bijpassende tips en informatie

Afbeelding bovenzijde: E. Estremera (Unsplash)