Jelle Derckx – Verlangen naar minder

J

Jelle Derckx Verlangen naar minder recensie en informatie over dit boek met tips voor een bewust en duurzaam leven. In januari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijfhoff die duurzaamheidsboek van Jelle Derckx.

Jelle Derckx Verlangen naar minder Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Verlangen naar minder, het boek met tips voor een bewust en duurzaam leven van Jelle Derckx. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud lezen van dit lifestyleboek voor een duurzaam leven, geschreven door Jelle Derckx.

Jelle Derckx Verlangen naar minder Recensie Duurzaamheidsboek

Verlangen naar minder

Een reis naar een bewust en duurzaam leven

  • Schrijver: Jelle Derckx
  • Soort boek: duurzaamheidsboek, lifestyleboek
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: januari 2020
  • Omvang: 312 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Jelle Derckx

In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx de lezer mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven; hij geeft in dit persoonlijke verhaal inspirerende, down-to-earth tools en tips.

Voor Jelle begon het proces van bewustwording in de zomer van 2011. Met een hoofd vol zorgen vertrok hij naar Brazilië. Die reis was de belangrijkste inspiratiebron van zijn besluit zijn leven 180 graden om te draaien op het moment dat hij eenmaal terug was in Nederland. Hij begon met minimaliseren, ging minder kopen en bewuster leven. Dat gaf meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn, zoals persoonlijke groei en duurzaamheid.

Informatie over Jelle Derckx

Jelle Derckx blogt op growthinkers.nl met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand. Ook maakt hij podcasts over duurzaamheid in samenwerking met Happinez en publiceerde hij in onder meer Het Parool.


Bijpassende Boeken en Informatie