Robbert Doggers – Samenwonen doe je zo

R

Robbert Doggers Samenwonen doe je zo recensie en informatie over inhoud van dit boek met tips over samenwonen en een samenwoontest. Op 16 december 2019 verschijnt bij Uitgeverij Spectrum dit boek met ruim 50 tips als je wilt gaan samenwonen, geschreven door Robbert Doggers.

Robbert Doggers Samenwonen doe je zo Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Samenwonen doe je zo!, het boek van Robbert Doggers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit adviesboek samenwonen, geschreven door Robbert Doggers.

Robbert Doggers Samenwonen doe je zo Recensie Boek

Samenwonen doe je zo

Met 50 tips en inclusief samenwoontest

  • Schrijver: Robbert Doggers
  • Soort boek: adviesboek samenwonen, lifestyleboek
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: december 2019
  • Omvang: 120 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van dit boek over samenwonen

Wat verandert er als je gaat samenwonen? Natuurlijk wordt het allemaal nog gezelliger en praktischer. Maar soms is het best lastig. Wie doet de boodschappen? Nodig je je vrienden of vriendinnen nog thuis uit als je partner voor de tv hangt? Hoe regel je samen de financiën?

Samenwonen doe je zo! gaat over gezelligheid en concessies doen op de vierkante meter. Met 50 tips om samenwonen leuker en makkelijker te maken, interviews met samenwonende stellen, praktische bijdragen van een relatiepsycholoog en de ultieme samenwoontest. Samenwonen doe je zo! is alles wat je nodig hebt om succesvol samen te wonen.

Bijpassende Boeken en Informatie