Houten Jaloezieën Voorbeelden

H

Houten Jaloezieën Voorbeelden Voordelen en Aanbiedingen. Wat zijn voorbeelden van goede houten jaloezieën? Welke voordelen hebben houten jaloezieën? Hoe zien houten jaloezieën eruit?

Houten Jaloezieën Voorbeelden Voordelen en Aanbiedingen

Met goede houten jaloezieën ben je in staat om de lichtinval in huis zo optmaal mogelijk te regelen. Bovendien zijn deze jaloezieën van hout gemaakt waardoor ze een sfeervolle en zeer natuurlijke uitstraling hebben. Omdat elk stuk hout net wat andere structuur en nerf heeft heeft elke jaloezie net een iets ander uiterlijk waardoor ze wat minder steriel lijken dan als er gekozen is voor kunststof of metaal. Je kunt trouwens ook kiezen voor een in kleur gelakte uitvoeringen. Er is een vrij grote variëteit aan jaloezieën van hout online te koop, gemaakt van verschillende houtsoorten. Ook qua kleur en afmetingen kun eigenlijk altijd wel passende oplossingen vinden.

  • Houten jaloezieën zijn door het gebruik van duurzaam hout, milieuvriendelijk.
  • Houten jaloezieën hebben een natuurlijke, authentieke uitstraling.
  • Hout is in vele kleuren beschikbaar, waardoor er altijd jaloezieën zijn die bij jouw interieur passen.
  • Goede jaloezieën hebben een isolerende werking.

Isolatie voordelen van jaloezieën van hout

Jaloezieën van hout hebben nog een aantal andere voordelen. Opvallend is de sterk isolerende werking waarover ze beschikken. Als de jaloezieën gesloten zijn in de zomer, houden ze het zonlicht zeer goed tegen en helpen de temperatuur in huis lager te houden. Bovendien kunnen de jaloezieën in de winter bijdragen aan verminderd energieverbruik. Als je de lamellen sluit dan verlies je minder warmte door de ramen en hoef je dus ook minder te stoken waardoor je op energiekosten kunt bespraren.

Hoe kun je houten jaloezieën het beste schoonmaken?

Houten jaloezieën zijn gemakkelijk zelf schoon te houden. Geregeld afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger, voorzien van opzetborstel op een lage stand, is in de meeste gevallen voldoende. Zijn ze iets stoffiger dan kun je bovendien de lamellen schoon maken met een vochtige doek. Het gebruik van schoonmaakmiddelen is vaak niet nodig. Mocht het toch zo zijn dat de jaloezieën erg vuil zijn geworden dan kun je wel proberen om deze met een schoonmaakmiddel te reinigen. Kies dan schoonmaakmiddelen die het hout niet aantasten en informeer bij twijfel bij de leverancier welk middel je het beste kunt gebruiken.


Bijpassende Tips en Advies