Hoe vind je een passend housewarming cadeau?

H

Wanneer je uitgenodigd bent voor een housewarming, wil je natuurlijk een passend cadeau meebrengen. Maar hoe vind je nu het perfecte cadeau dat de gastheer of -vrouw extra blij maakt? Geen zorgen, in dit artikel geven we je een aantal handige en vooral ook waardevolle tips om een geweldig en ook origineel housewarming cadeau te vinden. Je wilt natuurlijk niet dat je met iets aankomt waar ook anderen mee komen of iets wat alles behalve origineel is. Dus heb jij binnenkort een housewarming, let dan goed op!

Bepaal het budget van je cadeau

Voordat je op zoek kunt gaan naar een cadeau voor een housewarming, is het aan te raden eerst een budget voor jezelf vast te stellen. Zo is het logisch dat je voor een goede vriend wat meer wilt uitgeven, dan wanneer het gaat om een neef of nicht die je al jaren niet hebt gezien. Gelukkig is er voor ieder budget wel iets leuks te bedenken en kun je voor een cadeau 15 euro ook zeker wat leuks halen. Het enige wat wel handig is, is om je budget iets ruimer aan te houden, zodat je ook zeker weet dat je iets vindt. Dus is je budget eigenlijk 15 euro, dan is het handig om 20 euro aan te houden, zodat je altijd wat speling hebt, mocht je iets leuks vinden voor 17 of 18 euro.

Ga voor een persoonlijke touch

Een huis is een persoonlijke plek waar iemand zich thuis wil voelen. Daarom is het belangrijk om een cadeau te kiezen met een persoonlijke touch. Vooral in een nieuw huis, waar het vaak voor de bewoners nog even wennen is, is iets persoonlijke ontzettend leuk. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd item, zoals een gegraveerde snijplank met de namen van de bewoners van het huis erop. Dit laat zien dat je moeite hebt gestoken in het cadeau en maakt het extra speciaal. Uiteraard kun je ook kiezen voor één van de vele andere leuke gifts of woonaccessoires van KNUS Lifestyle, passend bij iedere stijl en ieder budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke vaas voor op tafel, maar ook een serveertoren zodat de nieuwe bewoners hun hapjes in stijl kunnen serveren.

Laat je cadeau leuk inpakken

Een cadeau is natuurlijk geen cadeau wanneer het niet op een leuke en originele manier is ingepakt. Kies daarom voor het leuke en vooral ook originele inpakpapier van MTpapier voor het inpakken van je housewarming cadeau. Het leuke aan het zelf inpakken, is dat je naast het inpakpapier, ook gebruik kunt maken van allerlei andere leuke versieringen, zoals een krullint of wat leuke stickers die extra benadrukken hoeveel geluk je iemand gunt. Om het helemaal af te maken, is een kaart met persoonlijke boodschap ook altijd leuk. Je wenst iemand immers alle geluk toe in zijn of haar nieuwe huisje. Hoe leuk is het dan om dit op een handgeschreven kaart te zetten, zodat ze dit nog eens rustig na kunnen lezen wanneer het feestje voorbij is.

Bijpassende advies en tips