Hartman Tuinstoelen Informatie

H

Hartman tuinstoelen informatie assortiment tuinmeubilair en merk. Wat is het assortiment tuinstoelen van het bekende merk Hartman? Welke modellen kun je in het assortiment vinden? Om welke kwaliteiten zijn de tuinstoelen van Hartman bekend?

Hartman Tuinstoelen Informatie

Hartman is, zonder twijfel, het bekendste merk tuinstoelen van Nederland. Inmiddels bestaat het merk een klein veertig jaar. Om precies te zijn het merk is sinds 1983 op de Nederlandse markt. Frans Hartman was de grondlegger en naamgever van de firma Bemico in dat 1968 van start ging en waar de basis van Hartman tuinstoelen te vinden is. Mede door de vele reclame en marketing is Hartman in de afgelopen decennia uitgegroeid tot waarschijnlijk bekendste merk tuinstoelen op de Nederlandse markt. In vele honderdduizenden tuinen en op evenzovele balkons en terrassen kun je de tuinstoelen en tuintafels tot op de dag van vandaag vinden.

Kunststof tuinmeubilair van Hartman

Waardoor Hartman vooral bekendheid heeft gekregen, zijn de witte kunststof klapstoelen die sinds het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw in grote aantallen Nederlandse tuinen en op vele balkons te vinden zijn.  Zo’n ruim twintig jaar geleden startte Hartman met de productie van aluminium tuinstoelen die inmiddels ook de weg naar de tuin, het terras en het balkon gevonden hebben en zeker zo geliefd zijn als de kunststof voorgangers.

Grote variëteit aan materialen en modellen

Gestaag ontwikkelt Hartman sindsdien haar assortiment tuinmeubilair en kenmerken de ontwerpen zich door de grote variëteit aan stijlen en het gebruik van verschillende materialen. Natuurlijk zijn de traditionele kunststof tuinstoelen nog altijd te koop, van een klassieker moet je natuurlijk nooit zomaar afscheid nemen maar volledige assortiment is inmiddels rijk aan verschillende modellen en materialen. Naast stoelen en tafels, hebben ook parasols, barsets, loungemeubilair en ligstoelen hun intrede gedaan in het Hartman assortiment.


Bijpassende tips en informatie