Handboek Corona Boek met Tips en Advies

H

Handboek Corona Boek met Tips en Advies van Henk Rijks, Roeland Stekelenburg, Tijs Koelemeijer. Op 18 maart 2020 verscheen bij Uitgeverij Pluim Het handboek voor de burger in tijden van Corona.

Handboek Corona Boek met Tips en Advies

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Handboek voor de burger in tijden van Corona Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit eBook Handboek Corona e-boek met tips en advies hoe te handelen tijdens de Corona-crisis.

Handboek Corona Boek met Tips en Advies

Handboek voor de burger in tijden van Corona

  • Schrijvers: Henk Rijks, Roeland Stekelenburg, Tijs Koelemeijer (Nederland)
  • Soort boek: Corona boek, gezondheidsboek
  • Uitgever: Uitgeverij Pluim
  • Verschijnt: 18 maart 2020
  • Omvang: 68 pagina’s
  • Uitgave: Ebook

Flaptekst van het Handboek Corona

Ineens was het er: het coronavirus, en zo’n beetje alles wat u gewend bent loopt ineens anders of is zelfs verboden. Hoewel de media doorlopend verslag doen van het laatste nieuws blijven er veel vragen over. Vooral van praktische aard. Wat moet u doen als u denkt dat u besmet bent? Thuiswerken, hoe plant u dat? En nu de scholen dicht zijn, wat doet u met de kinderen? Hoe bestrijdt u verveling en hoe vermijdt u hamstergedrag?

Henk Rijks, Roeland Stekelenburg en Tijs Koelemeijer verdiepen zich al enige tijd in hoe te leven en overleven in tijden van crisis, en stelden deze handige gids samen met tips om tijdens de coronacrisis het hoofd koel te houden.

Bijpassende boeken en informatie