Een luxe achtertuin

E

Ken je dat: thuiskomen van een lange drukke en energieke dag en de behoefte hebben aan relaxen en even tot rust komen. Gewoon even de drukte van alledaags vergeten! Ontspannen in een luxe warm bad dat jou even alles laat vergeten. Tegenwoordig bestaan er veel mogelijkheden om ultieme luxe in je eigen tuin te plaatsen. Wat denk je van een jacuzzi en hottub?

Een jacuzzi

Een jacuzzi is meer dan alleen een warm bad. Het is een bad met veel luxe functionaliteiten. Natuurlijk zijn er verschillende luxe jacuzzi’s die variëren van extreem luxe tot iets minder luxe. Maar wanneer we spreken van een jacuzzi in eigen bezit is dat al ultieme luxe. Als we het hebben over luxe functionaliteiten bedoelen we de automatische bubbels, massage functies etc. Een luxe jacuzzi is de opvolger van een hottub, maar weet jij het verschil?

Een hottub

Een hottub is dus de voorloper van de luxe jacuzzi’s waar veel functionaliteiten op zitten. We kunnen ook stellen dat een hottub eigenlijk wel alleen een warm bad is. Dit betekent niet dat een hottub geen bubbelstand kan hebben, want hier zijn opties voor. Er bestaan bijvoorbeeld bepaalde pompen die ervoor zorgen dat er bubbels ontstaan. Maar een heerlijk warm bad wanneer je terugkomt van een lange en drukke dag daar is niks mis mee.

Ontspannen gevoel

Beide baden zijn geschikt voor ontspanning. Het is maar net waar je van houdt. De ene wil geen massage de andere wel, daarom is het ook zo fijn dat je zelf de keuze kunt maken. Ben je van de extreme luxe, dan is een jacuzzi een hele goede optie, maar vind je simpel ook goed dan is er niks mis met een hottub. Het enige verschil is dat er bij een jacuzzi meer keuzemogelijkheden zijn in functionaliteiten en deze moeten maar net bij jou wensen en behoefte aanslaan.

Opblaas bubbelbad

Wanneer je behoefte hebt aan een warm bad in de tuin, maar over beperkt plek beschikt dan is er een oplossing. Er is namelijk ook een mogelijkheid om een opblaas bubbelbad te kopen. Deze verschillen qua formaten, zo heb je ze van vier tot zes personen. Het ideale hiervan is dat je dit bad kan opzetten en afbouwen wanneer dit voor jou uitkomt.


Bijpassende tips en informatie