Tips om je huis netjes aan kant te krijgen

T

Heb je ooit het gevoel gehad dat je spullen overal verspreid liggen in huis? Geen zorgen, want vandaag gaan we het hebben over handige opbergsystemen die je kunnen helpen om je spullen netjes en georganiseerd te houden! Deze speciale organizers zijn ervoor gemaakt om je huis op te ruimen en je leven makkelijker te maken. In dit artikel vertellen we welke opbergsystemen er allemaal zijn, zodat jij je huis netjes aan kant kunt krijgen.

Opbergmanden

Opbergmanden zijn geweldig om kleine spullen bij elkaar te houden. Je kunt ze gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs in de badkamer. Berg speelgoed, tijdschriften, kleding of toiletartikelen op in deze manden. Kies voor manden met handvatten, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kunt bij de Ikea zogenoemde vakkenkasten kopen, waar deze opbergmanden mooi in passen. Op die manier heb je alles netjes bij elkaar en het ziet er leuk uit.

Ladesystemen

Ladesystemen zijn perfect voor het organiseren van kleding, accessoires en andere spullen. Je kunt lades gebruiken in de slaapkamer voor sokken en ondergoed, in de keuken voor bestek en keukengerei, en zelfs in de werkkamer voor kantoorbenodigdheden. Het is handig omdat je alles uit het zicht kunt houden en toch snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Plankensetjes

Planken zijn geweldige opbergruimtes voor boeken, decoratieve items en andere dingen die je wilt uitstallen. Je kunt kiezen voor zwevende planken of boekenplanken die aan de muur worden bevestigd. Dit helpt niet alleen bij het organiseren van je spullen, maar geeft ook een leuke uitstraling aan je interieur. Met name als je dol bent op boeken, is het leuk om deze op zo’n plank tentoon te stellen. Dit kan bijvoorbeeld ook in de keuken met kookboeken.

Schoenen organizers

Schoenen zullen nooit meer door het huis zwerven, want je schoenen opbergen wordt super makkelijk met zogenoemde schoenen organizers. Schoenen organizers zijn de oplossing! Er zijn hangende schoenen organizers die je aan de deur kunt hangen, schoenenrekken voor in de gang, en zelfs draaibare schoenenkasten. Zo kun je je schoenen makkelijk terugvinden en houd je de vloer netjes en opgeruimd.

Mooie keukenhulpjes

Ook in de keuken kun je alles netjes opbergen met organizers. De keuze is eindeloos; je kunt kiezen voor verschillende voorraadpotten van So Clever, organizers om het gootsteenkastje netjes te krijgen en zelfs voor de koelkast zijn diverse organizers te vinden. Je huis zal eruit zien alsof het uit een woonmagazine komt.

Door gebruik te maken van deze speciale organizers kun je je huis opruimen en organiseren. Het kost even tijd om alles aan te pakken, maar als je het daarna netjes bijhoudt, kost het niet veel moeite. Maak iedere dag een paar minuutjes tijd, dat maakt een groot verschil in hoe je huis eruitziet en hoe makkelijk je je spullen kunt vinden.

Bijpassende informatie en advies