Tim Anderson – Izakaya Japans kookboek

T

Tim Anderson Izakaya Japans kookboek recensie en informatie over het boek met makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes. Op 12 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Good Cook het nieuwe kookboek van de Amerikaanse kok en schrijver Tim Anderson.

Tim Anderson Izakaya Japans kookboek recensie en informatie

Als de redactie het kookboek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Izakaya, makkelijke gerechten uit Japanse eethuisjes. Het boek is geschreven door Tim Anderson. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud, gerechten en recepten uit het nieuwe kookboek van de Amerikaanse kok, schrijver en winnaar van MasterChef UK in 2011.

Tim Anderson Izakaya Japans kookboek

Izakaya

makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes

  • Schrijver: Tim Anderson (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Japans kookboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: 12 januari 2022
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Prijs: € 25 – € 30
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het Japanse kookboek van Tim Anderson

Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het met het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of met de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen. Alleen dan wel op z’n Japans, van lichte hapjes tot en met gerechten die vullen. Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken en auteur van o.a. ‘Vegan JapanEasy’, in de wereld van de’Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes edamame, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, of juist iets uitgebreider. Of je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek hebt in een wat vullender gerecht, ‘Izakaya’ biedt voldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse gerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake gestoomde schelpjes of vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt of ‘zeebrasem nanban-zuke’. Van kleine mondvermaakjes tot en met desserts en drankjes. Met goede uitleg over de voorraadkast en kooktechnieken.


Bijpassende boeken en informatie