Thuis eenvoudig een kast samenstellen met de 3D-kastentool

T

In alle rust jouw droomkast samenstellen? Dat kan vanaf nu gemakkelijk bij Slaapkamerweb. In een drukke meubelzaak krijgt je vaak niet de mogelijkheid rustig te bekijken wat je mooi vindt en te ontdekken welk ontwerp bij jouw interieurstijl past. Met de gebruiksvriendelijke tool van Slaapkamerweb kun je te allen tijde zelf een garderobekast samenstellen en krijg je direct een preview van het eindproduct. Dit zonder de druk om snel een beslissing te nemen. Onder het genot van een kopje koffie eenvoudig en snel het droomontwerp voor jouw kast samenstellen.

Waarom de 3D-kastentool gebruiken?

Vaak wil men het product graag even gezien hebben voordat ze tot de aankoop overgaan. Toch krijg je online vaak niet een goed beeld van het product en is soms de door jou uitgekozen kast niet aanwezig in de showroom. Slaapkamerweb heeft daar de oplossing voor gevonden. Op de website van Slaapkamerweb kies je jouw favoriete opties en krijg je meteen een preview van de kast. Mocht iets aan het ontwerp je niet bevallen kun je altijd nog de kleur of maat van de kast aanpassen zodat deze compleet voldoet aan jouw wensen.

In alle rust jouw droomkast samenstellen? Dat kan vanaf nu gemakkelijk bij Slaapkamerweb. In een drukke meubelzaak krijgt je vaak niet de mogelijkheid rustig te bekijken wat je mooi vindt en te ontdekken welk ontwerp bij jouw interieurstijl past. Met de gebruiksvriendelijke tool van Slaapkamerweb kun je te allen tijde zelf een garderobekast samenstellen en krijg je direct een preview van het eindproduct. Dit zonder de druk om snel een beslissing te nemen. Onder het genot van een kopje koffie eenvoudig en snel het droomontwerp voor jouw kast samenstellen.  Waarom de 3D-kastentool gebruiken?   Vaak wil men het product graag even gezien hebben voordat ze tot de aankoop overgaan. Toch krijg je online vaak niet een goed beeld van het product en is soms de door jou uitgekozen kast niet aanwezig in de showroom. Slaapkamerweb heeft daar de oplossing voor gevonden. Op de website van Slaapkamerweb kies je jouw favoriete opties en krijg je meteen een preview van de kast. Mocht iets aan het ontwerp je niet bevallen kun je altijd nog de kleur of maat van de kast aanpassen zodat deze compleet voldoet aan jouw wensen.

Kies de maat, de kleur en de materialen voor de kast en de tool laat je direct een preview van het eindresultaat zien. Twijfel je nog over de kleur of over de maat? De 3D-tool maakt alles overzichtelijk en geeft je de mogelijkheid makkelijk bepaalde ontwerpen met elkaar te vergelijken. Naast het uiterlijk van de kast kun je ook bepalen hoe de kast is ingedeeld. Misschien wil je meer lades, legruimte of juist hangruimte in de kast? Alles is mogelijk! Ontdek snel de nieuwe 3D-kastentool.

Gratis levering én montage vanaf €400 euro

Service is belangrijk. Daarom wordt het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De kledingkast wordt niet alleen thuisbezorgd maar ook voor je gemonteerd. De monteurs zullen vakkundig en netjes de kast in elkaar zetten. Zo loop je niet het risico dat de kast beschadigd raakt wanneer je deze zelf naar boven moet brengen en in elkaar wilt zetten. Dat is wel zo prettig!

Een ruim assortiment kledingkasten in verschillende prijsklassen

Bij Slaapkamerweb vind je een ruim assortiment aan kledingkasten met schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen en zijn naar  wens samen te stellen. Slaapkamerweb levert voor iedere ruimte de juiste kast.

Voor ieder budget een kledingkast op maat. Wist je dat je met een lager budget een goedkope kledingkast kunt laten samenstellen bij Bedroomshop.nl? Wacht niet langer en bekijk snel de link.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Slaapkamerweb of wil je meteen uw droomkast samenstellen met de nieuwe 3D-kastentool? Bekijk de kledingkasten op onze website en bestel direct online!


Bijpassende tips en informatie