Sylvia Dekker – Bloemen uit de tuin

S

Sylvia Dekker Bloemen uit de tuin Tuinboek recensie en informatie over de inhoud van dit tuinboek met tips en advies over hoe je bloemen in eigen tuin het beste kunt zaaien, planten en plukken. Op 3 maart 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers dit nieuwe tuinboek van Sylvia Dekker.

Sylvia Dekker Bloemen uit de tuin Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Bloemen uit de tuin, het nieuwe tuinboek van Sylvia Dekker. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie lezen over de inhoud van het boek over het zaaien, planten en plukken van bloemen in je eigen tuin, geschreven door Sylvia Dekker.

Sylvia Dekker Bloemen uit de tuin Tuinboek

Bloemen uit de tuin

Zelf zaaien, planten & plukken

  • Schrijfster: Sylvia Dekker
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 3 maart 2020
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het tuinboek van Sylvia Dekker

Met Bloemen uit de tuin van Silvia Dekker leer je zelf zaaien, planten en plukken voor een uitbundige bloementuin.

Bloemen uit de tuin van Silvia Dekker is het handboek voor iedereen die van zijn tuin of balkon een uitbundige bloementuin wil maken. Met de praktische tips van de tuinarchitecte is een weelderige bloementuin voor iedereen binnen handbereik. Of je nou een balkon, kleine stadstuin of grote lap grond bezit: Silvia helpt je deze om te toveren in een bloemenparadijs. Geniet van de bloemen in je tuin, maak een paradijs voor vlinders, bijen en vogels én word je eigen bloemist. Tegels eruit, bloemen erin!


Bijpassende Boeken en Informatie

Nieuwe Tuinboeken 2020