Suzanne de Boer – Geluk zit in groen hoekje

S

Suzanne de Boer Geluk zit in groen hoekje recensie en informatie nieuwe tuinboek met tips over je kunt genieten van meer natuur in je tuin. Op 8 november 2021 verschijnt bij KNNV Uitgeverij het nieuwe boek over natuurlijk tuinieren van Suzanne de Boer.

Suzanne de Boer Geluk zit in groen hoekje recensie en informatie

Als de redactie het tuinboek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Geluk zit in een groen hoekje, Genieten van natuur in je tuin. Het boek is geschreven door Suzanne de Boer. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over dit van tuinboek van Suzanne de Boer..

Suzanne de Boer Geluk zit in groen hoekje Recensie

Geluk zit in groen hoekje

  • Schrijfster: Suzanne de Boer (Nederland)
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: KNNV Uitgeverij
  • Verschijnt: 8 november 2021
  • Prijs: € 22,50 – € 27,50
  • Uitgave: gebonden boek 
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek over de natuurlijke tuin van Suzanne de Boer

Met originele ideeën voor terras, balkon en geveltuin- Met een tuin heb je geluk! Je kunt er zitten, werken, spelen en eten wanneer en zo lang je maar wilt. En je eigen buitenplek wordt natuurlijk pas echt leuk als je groen om je heen hebt. Maar planten, bloemen, bomen, gras? Daar heb je toch groene vingers voor nodig? Elke dag tijd voor het onderhoud? En een flinke portemonnee voor een architect of hovenier? Welnee! Vergroenen kan echt iedereen. Stap voor stap, steeds een (mini)project erbij.

Zo krijg je al snel heel veel plezier in tuinieren en wordt je eigen tuin een heerlijke groene plek waar je lekker pauze kunt nemen van je drukke leven. Dus pak een stoel, sla dit boek open en laat je inspireren. – Inspiratie voor je eigen groene hoekje – Voor iedereen met een tuin, terras of balkon – Groene vingers zijn niet nodig Suzanne de Boer en Nicolien de Rooij delen twee passies: tuinieren en schrijven. Nicolien combineert een moes-, speel- en dierentuin op de 66 vierkante meter achter haar huis. Suzanne komt vlinders en andere fladderaars tegemoet in haar volkstuin in Amsterdam. Met Geluk zit in een groen hoekje hopen zij iedere geluksvogel met een (gevel)tuin, balkon of (dak) terras te inspireren. Want met meer groen om je heen wordt het leven zo veel leuker.


Bijpassende boeken en informatie