Rotan stoelen voor binnen en buiten

R

Rotan stoelen zal je steeds meer tegenkomen in de hedendaagse woonstijlen. Dankzij het fijne zitcomfort en de populaire uitstraling zijn deze stoelen helemaal in. Op het gebied van rotan stoelen is er een hoop te kiezen, er zijn allerlei verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar waardoor je het overzicht soms best eens kwijt kan raken!

Diverse soorten rotan stoelen

Zoals gezegd is er op het gebied van rotan stoelen een enorm breed aanbod te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een dergelijke stoel voor in je woning of tuin kan het best lastig zijn om het type stoel te vinden waar je naar op zoek bent. Om je een eindje op weg te helpen is hier een overzichtje van een aantal populaire modellen en typen stoelen!

Rotan eetkamerstoelen

Een populaire variant van de rotan stoel is de eetkamerstoel. Dankzij het veelzijdige gebruik kan je deze stoel op diverse plekken in en om je woning neerzetten, de eetkamerstoel hoeft namelijk niet uitsluitend te worden gebruikt bij de eettafel! Zo kan je deze stoel ook perfect gebruiken bij de loungehoek in je tuin of in je woonkamer. De stoelen beschikken over een fijn zitcomfort dat je nog wat extra kan verhogen door een sierkussen of een plaid met de stoel te combineren.

Rotan fauteuil

De rotan fauteuil is bij uitstek een geschikte variant om in de tuin te plaatsen. Dankzij de robuuste uitstraling en het heerlijke zitcomfort is deze stoel geschikt om uren te relaxen in de zon op een warme zomerdag in je tuin! Een rotan fauteuil kopen voor in jouw tuin is dan ook een van de beste opties. 

Rotan egg chair

De rotan egg chair is gebaseerd op het tijdloze ontwerp van de gebruikelijke egg chair. Dit design gecombineerd met het fijne rotan zorgt voor een fijn comfort dat de stoel geschikt maakt om op diverse plekken in je woning te gebruiken. Zo kan je de stoel gebruiken als fijne zitstoel in de woonkamer, maar ook voor in de tuin is dit exemplaar erg geschikt!

Rotan hangstoel

Een unieke variant van de rotan stoel is de hangstoel. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten waardoor er je gemakkelijk een type kan vinden dat het beste bij jouw wensen past. Hangstoelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zorgen voor een speelse en bijzondere sfeer in je interieur!

Rotan stoelen in allerlei unieke kleuren en vormen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen worden de rotan stoelen in allerlei verschillende varianten aangeboden, hierdoor is er voor alle denkbare toepassingen wel een geschikte variant te verkrijgen. Ook zijn al deze varianten verkrijgbaar in unieke kleurstellingen, zo zijn met name de zwarte rotan stoelen en de naturel gekleurde stoelen erg populair! Deze rotan stoelen kun je perfect combineren met bijvoorbeeld bijpassende tuintafels