Relaxt zitten en werken

R

Wanneer je na een lange werkdag thuiskomt is het eindelijk tijd om eventjes lekker te relaxen voordat de avondspits weer begint. Koken, eten, afwassen, de kinderen op bed en de woonkamer opruimen. Dat komt straks wel. Elke dag is het weer een race tegen de klok en het lijkt ook wel alsof de dagen iedere dag weer korter zijn dan de dagen daarvoor.

Eindelijk thuis

Wanneer je een drukke baan hebt en veel van huis bent is het fijn om thuis te komen in een rustige omgeving waar je even helemaal kunt relaxen, de dag van je af kunt laten glijden en kunt bijkomen. Ook wanneer je juist wel veel thuis bent omdat je bijvoorbeeld vanuit huis werkt dan is het fijn als je een sfeer kunt creëren in jouw huis waar je rust kunt ervaren. Er is niets zo lekker als aan het eind van een lange dag op je relaxbank te kunnen ploffen of lekker in je relaxstoel een boek te lezen met een kop warme thee en een heerlijk groot stuk chocola.

Thuiswerken

Tegenwoordig werken steeds meer mensen vanuit huis. Er zijn veel beroepen die je vanuit huis kunt doen en met kleine aanpassingen hier en daar worden dat er steeds meer. Wanneer je op kantoor werkt dan wordt er rekening gehouden met ergonomische werkhoudingen. Hier zijn speciale richtlijnen en regels voor. De hoogte van je bureau, het zitcomfort van je bureaustoel en het gebruik van extra computerbeeldschermen bijvoorbeeld. Wanneer je thuiswerkt is een ergonomische houding net zo belangrijk als wanneer je op kantoor werkt. Veel mensen vergeten dit en zetten een bureautje met een klapstoeltje op de overloop neer. Bij thuiswerken is het ook belangrijk dat je comfort ervaart tijdens het werken. Dit zorgt voor meer productiviteit maar, de belangrijkste reden om hier rekening mee te houden is natuurlijk jouw gezondheid! Wanneer je in een goede houding werkt dan kun je je werk langer volhouden, niet alleen voor die dag maar ook voor de toekomst!

Ouder worden

Wanneer je ouder wordt dan is comfort zeker een must, je zou op dat moment je relaxstoel kunnen vervangen door een sta op stoel. Een sta op stoel geeft je de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe jij het lekkerst zit. Met de afstandsbediening kun je bepalen hoe hoog je graag wilt zitten, of je je benen naar voren wil en of je rechtop of juist iets naar achter wilt zitten. Vaak hebben mensen bij een sta op stoel een beeld van een lelijke en saaie stoel maar, tegenwoordig is dit echt niet meer zo. Ook een sta op stoel kan ontzettend mooi staan in uw interieur. Er zijn talloze kleuropties en stofopties. Je kunt de stoel dus helemaal aanpassen naar jouw wensen én naar jouw interieur. Wil je graag een leren stoel? Of wil je juist een stoel met paarse stof omdat die zo mooi bij je gordijnen past? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn echt eindeloos! Kinderen die bij u op bezoek komen zullen graag met u in de stoel willen zitten om samen boekjes te lezen en liedjes te zingen. Wanneer u even niet kijkt spelen ze stiekem met de knopjes.


Bijpassende informatie en advies