Hippe Huisplanten Boek

H

Hippe Huisplanten boek recensie en informatie boek over kamerplanten van Lauren Camilleri en Sophia Kaplan. Op 6 juni 2019 is bij Fontaine Uitgevers het nieuwe boek over kamerplanten, verschenen met als titel Hippe Huisplanten.

Hippe Huisplanten Boek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Hippe Huisplaten, het nieuwe boek over kamerplanten van Lauren Camilleri en Sophia Kaplan. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over het kiezen en verzorgen kamerplanten.

Hippe Huisplanten Boek Recensie en Informatie Boek over Kamerplanten

Hippe Huisplanten

  • Schrijfsters: Lauren Camilleri, Sophia Kaplan
  • Soort boek: kamerplanten boek
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers
  • Verschenen: 6 juni 2019
  • Omvang: 256 pagina’s (rijk geÏllustreerd)
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering:

Flaptekst van het boek over Kamerplanten

Hippe Huisplanten is de ultieme gids voor het kiezen en verzorgen van blije kamerplanten. Huisplanten staan de laatste paar jaar terecht weer volop in de belangstel ling. Toch zijn veel mensen onzeker over hun groene vingers en bang dat ze hun nieuwe groene vrienden laten doodgaan. Wees niet bang! Hippe huisplanten voorziet je van de beste tips & tricks om de verzorging van je favoriete binnenplanten tot een succes te maken.

Praktische informatie over het beste licht, de meest geschikte potgrond en de waterbehoefte van je planten om ze happy en gezond te houden. Advies bij het kiezen van geschikte potten voor je planten en hoe je de ultieme groencollectie vormgeeft. Tientallen plantenprofielen van onder andere groene bladplanten, succulenten en cactussen, plus een aantal zeldzamere plantensoorten.

Bijpassende Boeken en Informatie